Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SanDisk CFAST 2.0 128GB Extreme Pro VPG130

5 1 értékelés
92 130 Ft

SanDisk CFAST 2.0 128GB Extreme Pro VPG130

Tapasztaljon meg egy teljesen új szintekre emelt teljesítményt a SanDisk CFast 2.0 memóriakártyával. A memóriakártyát kamera gyártókkal közösen alkották meg, így biztosítja a professzionális sebességet és képes rögzíteni Full HD és 4K felbontású videókat. Az 525 MB/s lenyűgöző adatátviteli sebességnek köszönhetően, a memóriakártya lépést tud majd tartani az új generációs professzionális fényképezőgépekkel és videokamerákkal. A 128 GB-os nagy kapacitásnak köszönhetően bőségesen elég helye lesz a nagyméretű RAW formátumú képeknek és a kiváló minőségű videóknak.

Legfontosabb jellemzők

  • CFast 2.0 Memóriakártya
  • Extrém sebesség a profiknak
  • Készen áll az új generációs digitális fényképezőgépekre és videokamerákra
  • Nagy sebességű írási és olvasási sebesség
  • Alaposan tesztelték extrém körülmények között

Extrém sebesség szélsőséges körülmények között

A kártya neve is mutatja extrém írási és olvasási sebességét. A memóriakártya írási sebessége 450 MB/s. Olvasás alatt pedig 525 MB/s adatátviteli sebességet is elérhet. Ez a hatékony munkafolyamatot eredményez képek készítésénél, illetve nagy felbontású fotók vagy mozgóképek adatátviteléhez számítógépére és fordítva. A kártya rendkívül tartós, melyet extrém körülmények között vizsgáltunk és működési hőmérséklete -25 °C és 85 °C közötti.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa CFast 2.0

Sebesség

Kód:  DT341f41
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  SDCFSP-128G-G46D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15