Oldal frissítése

Samyang 135 mm T2.2 VDSLR Sony E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 135 mm T2.2 VDSLR Sony E

Ön éppen a 135 mm-es, kiváló teljesítményű UMC teleobjektívet nézi, amely elérhető áron kapható. Egyik legnagyobb előnye a kitűnő optika és a beépített képstabilizátor a kényelmes élesítésért. Az objektív kompatibilis akár 24 × 36 mm-es érzékelővel ellátott Full frame fényképezőgépekkel vagy videokamerákkal. A VDLSR technológiának köszönhetően a készülék rendkívül jól variálható élesítést nyújt.

Főbb tulajdonságok

  • Kiválóan alkalmas sajtó- és részletgazdag természetfotók készítésére, vagy távoli témák rögzítésére
  • Magas fényerő
  • 9 lamellás kör alakú blende
  • Fényvisszaverő UMC felület

Tökéletesen kivitelezett felület

A Samyang 135 mm (ED) lebegő fókusz rendszerrel van ellátva az extra alacsony fényszóródásért, és a maximális optikai teljesítményért. A 9 lamellából álló T2.2 kör alakú blende kiváló bokeh hatást nyújt portrék kisebb távolságból történő fotózása esetén. A magasabb kontraszt és a valósághű színek eléréséhez az objektív minden egyes eleme UMC Samyang fényvisszaverő réteggel van beborítva. A szerkezet elemeinek és a lencsék felületének alacsony szférikus aberrációja megelőzi a képek elmosódását, és a nemkívánatos fényvisszaverődéseket.

A színek új dimenziója

Kiváló képi minőség, rövid gyújtótávolság és természetes bokeh hatás a kör alakú, kilenc lamellából álló blendének köszönhetően, amely főként filmezés közben hasznos a téma háttérből való kiemeléséhez. A csomagolásban talál még egy lecsatlakoztatható napellenzőt, illetve elülső és hátsó objektívsapkát. A szűrő mérete 77 mm.

 

Paraméterek

Ajánlott

Márka Sony
Modell a5000, a5100, a6000, a6300, a6500, a7, a7 II, a7R, a7R II, a7S, a7S II, a9, NEX-3N, NEX-5R, NEX-5T, NEX-7, NEX-F3, NEX-6

Bajonett

Bajonett Sony E

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame, APS-C
Min. gyújtótávolság 13,5 mm
Max. gyújtótávolság 13,5 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/22
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/22
Maximális rekesznyílás 2,2
Szűrőátmérő 77 mm
Min. fókusztávolság 80 cm

Méret

Átmérő 8,2 cm

Tömeg

Tömeg 845 g
Kód:  SYG2001h1
Termékszám:  F1312206101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15