Oldal frissítése

Samyang 135mm F2.0 Canon

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 135mm F2.0 Canon

Ön most egy 135 mm-es UMC teleobjektívvel ismerkedhet meg, amelynek kitűnő az ár/teljesítmény aránya. Legelőnyösebb tulajdonsága a kiváló optikája és a beépített fogaskerekek, amelyek kényelmesebbé teszik az élesítést. Az objektív teljes mértékben kompatibilis a full frame rendszerrel, és ideális érzékelővel ellátott fényképezőgépekhez és videokamerákhoz, amelyeknek a mérete 24 × 36 mm (full frame) vagy ennél kisebbek.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló riportfotók, tájrészek és távoli objektumok fényképezésére 
  • Nagy fényerő
  • Kör alakú rekesz kilenc lamellával
  • Tükröződésmentes UMC bevonat

Okosan megtervezett felület

A Samyang 135 lebegő típusú szerkezettel bír, és egy extra alacsony fényszóródású (ED) élesítő lencsével is rendelkezik a maximális optikai teljesítményért. A 9 lamellás, kör alakú T2.2 rekesznek köszönhetően remek bokeh hatás érhető el függőleges portrék fotózásánál és a közeli felvételek készítésénél. A magas kontraszt és a valósághű színek visszaadásának érdekében a Samyang objektív minden részét UMC tükröződésmentes bevonattal vonták be. A szerkezeti elemek és a lencsék felülete csökkenti a kromatikus aberrációt, és megakadályozza a fényképek homályosodását és a nem kívánatos fényvisszaverődést. 

A színek új dimenziója

A ragyogó képminőség, a rövid gyújtópont és a természetes bokeh hatás a 9 lamella segítségével a kör szűrőben elsősorban olyan videók készítésénél ideális, amelyeknél szükségszerű az objektum elkülönítése a háttértől. A csomag része egy levehető napellenző, egy elülső és egy hátsó fedő sapka. A szűrő mérete 77 mm.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Canon

Bajonett

Bajonett Canon EF

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame, APS-C
Min. gyújtótávolság 135 mm
Max. gyújtótávolság 135 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/22
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/22
Maximális rekesznyílás 2
Szűrőátmérő 77 mm
Min. fókusztávolság 80 cm

Méret

Hossz 122,1 mm
Átmérő 82 mm

Tömeg

Tömeg 830 g
Kód:  SYG2001h6
Termékszám:  F1112201101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15