Oldal frissítése

Samyang 12 mm F2.8 Canon

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 12 mm F2.8 Canon

12 mm-es NCS teleobjektívet mutatunk be önnek, amelynek kitűnő az ár/teljesítmény aránya. Kiváló panoráma felvételek készítésére és egyéb trükkös hatások elérésére. Legelőnyösebb tulajdonsága a kiváló optikája és a beépített fogaskerekek, amelyek kényelmesebbé teszik az élesítést. Az objektív teljes mértékben kompatibilis a full frame rendszerrel, és ideális az érzékelővel ellátott fényképezőgépekhez és videokamerákhoz, amelyeknek mérete 24 × 36 mm (full frame) vagy kisebb.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló panoráma felvételek készítésére és egyéb effektekre
  • Magas fényérték
  • Kör alakú rekesz hét lamellával
  • Tükröződésmentes NCS felület 
  • Tartós alumínium váz

Okosan megtervezett felület

A Samyang 12 mm-es objektívet a maximális optikai teljesítmény elérésére tervezték. A 7 lamellás, kör alakú rekesznek köszönhetően a témákat bármilyen távolságból kiváló minőségben örökítheti meg.  A magas kontraszt és a valósághű színek visszaadásának érdekében az objektív minden részét Samyang NCS tükröződésmentes bevonattal vonták be. A szerkezeti elemek és a lencsék felülete csökkenti a kromatikus aberrációt, megakadályozza a fényképek homályosodását és a nemkívánatos fényvisszaverődést. 

Varázslatos hatások

Ragyogó képminőség, kis fókusztávolság és természetes bokeh hatás. A hét lamella segítségével a kör szűrőben elsősorban olyan speciális effektek érhetők el, mint a túlzott perspektíva, az extrém mélységélesség és a panoráma felvételek. 

Paraméterek

Ajánlott

Márka Canon

Bajonett

Bajonett Canon EF

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Full Frame, APS-C
Min. gyújtótávolság 12 mm
Max. gyújtótávolság 12 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/2,8
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/2,8
Maximális rekesznyílás 22
Min. fókusztávolság 20 cm

Méret

Hossz 70 mm
Átmérő 77 mm

Tömeg

Tömeg 530 g
Kód:  SYG2001g1
Termékszám:  F1112101101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10