Oldal frissítése

Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black)

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (Black)

A Samyang 12 mm F2.0 egy rendkívül széles látószögű objektív manuális élesítéssel. Az objektív előnyös tulajdonságait elsősorban a CSC fényképezőgépeken használhatja ki, miközben a 18 mm-es, széles szögű gyújtótávolság az APS-C fényképezőgépekhez megfelelő. A kiváló F2.0 rekeszértéknek köszönhetően, amely az ilyen széles látószögű objektívek esetén nem megszokott, remek táj- vagy architektonikus felvételeket készíthet. A rosszabb fényviszonyok sem okoznak majd gondot.

Legfontosabb jellemzői

  • Nano Coating System (NCS)
  • AS és ED tagok
  • Hibrid aszférikus lencse (H-ASP)
  • Hat lamellás fényrekesz
  • Ideális CSC és APS-C fényképezőgépekhez

Garantált minőség

Ez a Samyang objektív a független, tükröződésmentes NCS (Nano Coating System) technológiát használja, amely sokkal hatékonyabban csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást, mint a korábbi UMC (Ultra Multi Coating) rendszer. A rekeszen 6 lamella található és F22 értékig élesíthető. A minimális fókusztávolság 0,2 m. A szűrő átmérője 67 mm. Az objektív egy levehető napellenzővel is rendelkezik.

Az objektív optikai rendszere 10 csoportba rendezett 12 lencséből áll, amelyből egy aszférikus üveg (AS), egy alacsony fényszóródású (ED) lencse, egy pedig hibrid aszférikus (H-ASP) lencse. A H-ASP lencse minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt, ezzel a teljes képmezőn kiváló képminőséget és kontrasztot nyújt még teljes nyílásnál is. A hat lamellának köszönhetően a rekesznyílás kör alakú, amelyet megtart még magas rekeszérték beállításakor is. Ennek köszönhetően elmosódott hátterek alakíthatók ki, vagyis lehetővé teszi a bokeh hatás elérését.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Fujifilm
Modell GFX 50S, X-A1, X-A10, X-A2, X-A3, X-E1, X-E2, X-E2S, X-H1, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-T1, X-T10, X-T2, X-T20

Bajonett

Bajonett Fujifilm X

Tulajdonságok

Érzékelőhöz APS-C
Min. gyújtótávolság 12 mm
Max. gyújtótávolság 12 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/22
Szűrőátmérő 67 mm
Min. fókusztávolság 20 cm

Funkciók

Funkció Rekeszgyűrű

Méret

Hossz 72,5 mm
Átmérő 59,4 mm

Tömeg

Tömeg 260 g
Kód:  SYG2001b1
Termékszám:  F1220510101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20