Oldal frissítése

Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (ezüst)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 12 mm F2.0 Fuji X (ezüst)

Rendkívül széles látószögű Samyang 12mm F2.0 objektív kézi élesítéssel. Előnyeit főként CSC, illetve 18 mm-es gyújtótávolságú APS-C fényképezőgépekkel használhatja ki. Nem mindennapi kiváló F2.0 fényerejének köszönhetően, amely ritkaságnak számít egy széles látószögű objektív esetében, kitűnő természet- és épületfotókat készíthet. Még a kedvezőtlenebb fényviszonyok sem okoznak majd gondot.

Főbb tulajdonságok

  • Nano Coating System (NCS) 
  • AS és ED lencsék
  • Hibrid (H-ASP) aszférikus lencse
  • Hat blendlamella
  • Főként CSC és APS-C fényképezőgépekhez

Garantált minőség

Ez a Samyang objektív független tükröződésmentes NCS (Nano Coating System) technológiát használ, amely alacsonyabb fényvisszaverődést és élénkebb, tisztább színeket nyújt, mint a korábbi UMV (Ultra Multi Coating). A blende 6 lamellából áll, és F22 fényerőig állítható. A minimális fókusztávolság 0,2 m. A szűrőmenet mérete 67 mm, az objektív napellenzője lecsatlakoztatható.


Az objektív 12 optikai elemből áll 10 csoportban, beleértve egy aszférikus (AS), egy alacsony szórású (ED) és egy hibrid aszférikus (H-ASP) lencsét, amely csökkenti a színeltérést, és egyedi képminőséget nyújt magas kontraszttal a kép közepétől egészen az élekig, teljesen nyitott blende esetén is. Kör alakú, hat lamellából álló blende, amely tartja a formáját egészen szűk beállítás esetén is, így pozitív hatással van a háttér élességére, illetve a bokeh hatásra egyaránt.

 

Paraméterek

Ajánlott

Márka Fujifilm
Modell GFX 50S, X-A1, X-A10, X-A2, X-A3, X-E1, X-E2, X-E2S, X-H1, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-T1, X-T10, X-T2, X-T20

Bajonett

Bajonett Fujifilm X

Tulajdonságok

Érzékelőhöz APS-C
Min. gyújtótávolság 12 mm
Max. gyújtótávolság 12 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/22
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/22
Maximális rekesznyílás 2
Szűrőátmérő 67 mm
Min. fókusztávolság 20 cm

Funkciók

Funkció Rekeszgyűrű

Méret

Hossz 59,4 mm

Tömeg

Tömeg 260 g
Kód:  SYG2001b2
Termékszám:  F1220510102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05