Oldal frissítése

Samsung VL551/EN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VL551/EN

Ha nem rajongasz a hatalmas hangszórókért, és inkább az elegáns, hordozható eszközöketkedveled, akkor a Samsung VL551/EN hangszórót éppen neked találták ki. A kompakt méret és az ezzel járó hordozhatóság mellett a hangszóró tiszta hangzásával hívja fel magára a figyelmet. A VL551/EN hangszórót elsődleges funkciója révén könnyedén párosíthatod okos eszközökkel a Smart Things mobilalkalmazáson keresztül. A forráskészüléket a hangszóróhoz kábel segítségével is csatlakoztathatod.

A Samsung VL551/EN hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kialakítás - Bluetooth és WiFi 2.4/5 GHz
  • Kétcsatornás sztereó hang torzításcsökkentéssel
  • Vezérlés "mozgatható" távirányítóval (hangerőszabályzó, váltás a lejátszási listában...)
  • Group Play csoportos lejátszás - akár szinkronizált lejátszás több helyiségben is
  • 32 bites hangminőség (felskálázás is)
  • Kompatibilis az Amazon Alexa hangvezérléssel
  • Ingyenes mobilalkalmazások érhetők el hozzá (iTunes/Google Play)
  • A hagyományos kábeles csatlakozás a 3,5 mm-es bemeneten keresztül lehetséges
  • Kizárólag az elektromos aljzatról működtethető

Torz hangok? A Samsung VL551/EN nem ismer ilyet.

Az AKG-minősítéssel rendelkező hangzás a VL551/EN hangszóró esetében részletgazdagabb és dinamikusabb hangokat biztosít. A Samsung egy lépéssel továbbment, és a hangszóróba a Distortion Cancellng funkciót is beépítette. Ez a funkció a legkisebb torz hangot is elnyomja, így a basszus még külön mélynyomó nélkül is gyönyörűen szólal meg.

A hangszóró hangvezérlése

Egy külön illesztőprogram segítségével könnyedén szabályozhatod a hangerőt, és válthatsz a lejátszási lista számai között. Párosítsd a VL551/EN hangszórót egy Bluetooth-eszközzel, és így az Amazon Alexa hangvezérlő szolgáltatás is elérhető lesz. Ez a funkció nem csak a nagyobb kényelem miatt előnyös, hanem kedvenc lejátszási listádban könnyebben megtalálod azokat a számokat, amelyeket szeretsz.

Kösd össze az egész lakást a Samsung Group Play program segítségével

A Multiroom funkció a Group Play csoportos lejátszási technológián alapul. Segítségével saját WiFi hálózatot alakíthatsz ki, és így szinkronizálhatod a VL551/EN hangszóró hangját az otthonodban találhatótovábbi Samsung eszközökkel. Gyerekjáték lesz a fotók és a dokumentumok megosztása vagy a játék.

Kód:  WK625i
Termékszám:  VL551/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05