Oldal frissítése

Samsung VCC61E2V3R

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung VCC61E2V3R

Ahhoz, hogy a kezedből lehessen tisztítani, hívja a segítőt. A Samsung porszívó 1500 watt teljesítményt nyújt mindössze 79 dB-nél. Különböző típusú padlókat képes porszívózni, és az erőteljes turbófúvóka segítségével eltávolíthatja az összes szennyeződést. Ezenkívül van egy 3-in-1 fúvóka, amely a kárpitból por, morzsa és a keskeny réseApproxe kerül. A forgócső könnyen kezelhető, így a porszívózás sokkal kényelmesebb. A kétállású grip rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csövet a porszívózathoz CONNECT a porszívózás alatt vagy után, megkönnyítve a vákuumot és a tárolást. 

Fő előnyei

  • Turbófúvóka
  • 3-in-1 hub (por, nyílás, kárpitozás)
  • Nagy táska 3 l
  • Forgócső 360 °
  • Magas szívóteljesítmény
  • Rack tároló rendszer
  • HEPA szűrő

Lélegezzen tiszta levegőt

A porszívó fő előnye a HEPA szűrő használata. Ez egy rendkívül hatékony légszűrő , amely mikroszemcséket, pl. Por- és egyéb pollen allergéneket vagy penészgombákat fog be a porszívózás során, és sokkal tisztább és egészségesebb környezetet biztosít. A tisztább levegő természetesen jobban belélegzik, amit különösen a kisgyermekek és a család idősebb tagjainak köszönhet.

Műszaki adatok:

Energiafelhasználás:
1500 W

Szívóteljesítmény:
340 W

Zaj:
79 dB

Tasak térfogata:
3 l

Tápkábel hossza:
7 m

Szín:
red

Kiegészítők:
teleszkópos fémcső, turbófúvóka, kétpozíciós szívófej, 3 in 1 fúvóka (por, nyílás, kárpit) és 360 ° -os elforgatható tömlő

Kód:  XXSAMVS011
Termékszám:  VCC61E2V3R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15