Oldal frissítése

SAMSUNG MC28H5015AW

4,7 79 értékelés
76 790 Ft

SAMSUNG MC28H5015AW

Különböző ételek egyszerűbb elkészítése

Nem kell bonyolult elkészítési módokat kitalálnod, vagy aggódnod, hogy melyik a legmegfelelőbb beállítás a kívánt ételhez. A Samsung MC28H5015AW készüléket a 15 előre beállított hőszabályozási lehetőségnek köszönhetően egyszerűen használhatod. Segítségükkel könnyen elkészíthetsz például egy különleges lazacfilét ízletes rizzsel.


Különleges beállítás nem csupán joghurt számára

Merülj el a friss ételek világában a Samsung technológiai megoldásának köszönhetően. A mikrohullámú sütő az erjesztési móddal lehetővé teszi, hogy joghurtot vagy kenyeret készíthess, amikor csak kedved tartja. Élvezd a házi készítésű finomságokat egyéb eszközök használata nélkül.


Könnyen kezelhető, nagy forgótányér

Töltsünk több időt az ételek élvezetével, mint az előkészítésükkel. A Samsung mikrohullámú sütőjében most több adagot készíthetsz, mint valaha. Különleges belső méretének köszönhetően nagy mennyiségű ételt képes befogadni, és persze annak a lehetőségét is, hogy kikapcsold a forgótányért például szögletes edények használatakor.

Nagyszerű ízt és aromát kínál

Az étel élvezete nem csak az ízlelésre, de más érzékszervekre is hatással van. Ugyanolyan fontos az étel kinézete és illata is. A készülék eltávolítja a kellemetlen szagokat, így az ételeket kellemetlen szagoktól mentesen élvezheted.


Az ECO Mode alacsony energiafogyasztást eredményez

Nem csupán a főzésben lesz segítségedre, de a családi költségvetésben is. A MC28H5015AW hőlégkeveréses mikrohullámú sütő alacsony energiafogyasztást biztosít. Az intelligens ECO Mode biztosítja az alapvető funkciókat minimális energiaigény mellett, amely jelentősen csökkenti a készenléti energiafogyasztást, ennek következtében pedig a villanyszámla végösszegét.


Paraméterek

Mikrohullámú sütő kivitele

Elhelyezés Szabadon álló
Belső térfogat 28 l
Szín Fehér
Forgótányér átmérője 32,5 cm
Ajtó nyitás Oldalra

Mikrohullámú sütő méretei

Külső magasság 31 cm
Külső szélesség 51,7 cm
Külső mélység 47,5 cm
Belső magasság 23,5 cm
Belső szélesség 35,8 cm
Belső mélység 32,7 cm

Mikrohullámú sütő funkciói és kezelése

Vezérlés Nyomógombos
Jellemzők és funkciók Meleg levegő, Kiolvasztás, Grill

Mikrohullámú sütő teljesítmény jellemzői

Teljesítményszintek száma 6
Energiafelhasználás 1 400 W

Design

Design Klasszikus
Kód:  EAV2193n
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MC28H5015AW/EO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20