Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24 Ultra Taupe vegán bőrtok

4,2 7 értékelés
13 490 Ft

Samsung Galaxy S24 Ultra Taupe vegán bőrtok

Eredeti Samsung Galaxy S24 Ultra Taupe vegán bőrtok



Prémium stílus fenntartható módon

Szeretnél egy kis luxust csempészni Galaxy S24 Ultra készülékedbe, de nem szeretnél szenvedést okozni egyetlen élőlénynek sem? Ebben az esetben el leszel ragadtatva ettől a fantasztikus vegán bőrtoktól. A puha tapintású, texturált felület tökéletesen védi a telefon hátlapját, és teljesen új szintre emeli az eredeti prémium kialakítást. Örvendetes az is, hogy a gyártás során akár 28%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni anyagokat használtak fel, ezzel is hozzájárulva a bolygónk egészséges környezetének megőrzésére irányuló erőfeszítésekhez.



Hozzuk összhangba életritmusunkat a természettel

Ez a hátlap vegán bőrből készült, amely természetes növényi alapú összetevőkből, például kukoricából készül. A textúra és az azt követő feldolgozás sok tekintetben emlékeztet a klasszikus állati bőr textúrájára - anélkül a szenvedés nélkül, amellyel a kitermelés az állatoknak jár. Így minden nap nyugodt szívvel használhatod a tokot, hiszen egyetlen élőlény sem fizetett az életével az örömödért cserébe.



A kifinomult ellenállás varázsa

Vedd a kezedbe a telefonodat, és csodáld meg annak művészien megtervezett körvonalait, és egyúttal magasabb szintű védelmet is kapsz. A tok puha belső bélése megakadályozza a véletlen sérüléseket és karcolásokat a készülék hátulján és oldalán, és kifinomult stílust kölcsönöz az általános élménynek.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24 Ultra

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műbőr
Használat Mindennapi

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Szürke

Modellsorozat

Kód:  SP051mc496
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GP-FPS928HCAAW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05