Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24 Ultra Taupe tok tartóval

4,1 9 értékelés
Leárazás -10 %
15 990 Ft 17 690 Ft

Samsung Galaxy S24 Ultra Taupe tok tartóval

Eredeti Samsung Galaxy S24 Ultra Taupe tok tartóval



Magabiztos stílus minden lépésben

A tartóval ellátott hátlap védi a Galaxy 24 Ultra telefont a véletlen elcsúszástól, és gondoskodik róla, hogy mindig prémium megjelenést biztosítson. A hátoldalon található erős tartó nemcsak védelmet nyújt, hanem a legnehezebb terepen is stabil fogást biztosít. Ha pedig kéz nélküli kényelemre vágysz, akkor átalakíthatod egy stabil állvánnyá, amely lehetővé teszi, hogy szabadon nézd a kijelzőt anélkül, hogy akár a kisujjadat is meg kéne mozdítanod.



A maximális filmezési élményért

Tapasztald meg a szórakozás új korszakát a tartóval ellátott hátlappal, amely fix állvánnyá alakítható. Legyen szó akár egy izgalmas filmről vagy egy sorozatmaratonról, amelyben teljesen elmerülsz - ez a tok maximális kényelmet biztosít. Frissítsd fel magad, támaszd meg a fejed, változtass a pozíciódot - egyszerűen csak pihenj, és nézd kényelmesen kedvenc történeteidet.



Esztétikus megjelenés divatos formatervezéssel

A sima, selymes textúra nemcsak puha tapintású - különleges élményt nyújt, amely órákig tartó, kényelmes fogást garantál. Emeld fel telefonodat a tartóval ellátott hátlappal, hiszen az igazi luxus a tapintható részletekben rejlik.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24 Ultra

Típus és anyag

Típus Hátlap
Használat Mindennapi

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Szürke

Modellsorozat

Kód:  SP051mc487
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  EF-GS928CUEGWW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15