Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24 Dark Violet bordázott tok

16 390 Ft

Samsung Galaxy S24 Dark Violet bordázott tok

Eredeti Samsung Galaxy S24 Dark Violet bordázott tok



Robusztus védelem és stílusos design

Első pillantásra az egyedi formavilág és az érdekes bordázás fog lenyűgözni. Az edzett hátlap maximális védelmet nyújt Galaxy S24 telefonodnak a mindennapok viszontagságai ellen - a véletlen ütődésektől a karcolásokig, amikor kiveszed a táskádból. Egyszerűen egy olyan tok, amelyre biztonságosan támaszkodhatsz.



Elegáns csúszásmentes kialakítás

A tok hátoldalán található speciális keresztbordázás biztosabb fogást garantál, és minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy a Galaxy S24 telefon kicsússzon a kezedből. Ráadásul messziről is ellenállhatatlanul néz ki, így mindig a lehető legjobb fényben fog feltüntetni, bárhová is viszed.



A természetre is gondol

Harmóniában a természettel. Az edzett hátlap újrahasznosított anyagokból készült és UL tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a negatív környezeti hatások csökkentése érdekében a fenntartható gyártás bizonyítéka.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24

Típus és anyag

Típus Hátlap
Használat Mindennapi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Lila

Modellsorozat

Kód:  SP051mc470
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GP-FPS921SACVW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05