Oldal frissítése

Samsung Galaxy S24+ Black vegán bőrtok

5 5 értékelés
20 190 Ft

Samsung Galaxy S24+ Black vegán bőrtok

Eredeti Samsung Galaxy S24+ Black vegán bőrtok



Prémium stílus fenntartható módon

Szeretnél egy kis luxust csempészni Galaxy S24+ telefonora, de nem szeretnél szenvedést okozni egyetlen élőlénynek sem? Ebben az esetben el leszel ragadtatva ettől a fantasztikus vegán bőrtoktól. A puha tapintású, texturált felület tökéletesen védi a telefon hátlapját, és teljesen új szintre emeli az eredeti prémium kialakítást. Örvendetes az is, hogy a gyártás során akár 28%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni anyagokat használtak fel, ezzel is hozzájárulva a bolygónk egészséges környezetének megőrzésére irányuló erőfeszítésekhez.



Hozzuk összhangba életritmusunkat a természettel

Ez a hátlap vegán bőrből készült, amely természetes növényi alapú összetevőkből, például kukoricából készül. A textúra és az azt követő feldolgozás sok tekintetben emlékeztet a klasszikus állati bőr textúrájára - anélkül a szenvedés nélkül, amellyel a kitermelés az állatoknak jár. Így minden nap nyugodt szívvel használhatod a tokot, hiszen egyetlen élőlény sem fizetett az életével az örömödért cserébe.



A kifinomult ellenállás varázsa

Vedd a kezedbe a telefonodat, és csodáld meg annak művészien megtervezett körvonalait, és egyúttal magasabb szintű védelmet is kapsz. A tok puha belső bélése megakadályozza a véletlen sérüléseket és karcolásokat a készülék hátulján és oldalán, és kifinomult stílust kölcsönöz az általános élménynek.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24+

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műbőr
Használat Mindennapi

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Fekete

Modellsorozat

Kód:  SP051mc482
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GP-FPS926HCABW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15