Oldal frissítése

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

4,8 29 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Leárazás -6 %
206 990 Ft 221 150 Ft

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

Ezen SAMSUNG Galaxy S23 FE mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,4" -es kijelzővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Samsung Exynos 2200 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 128GB belső memória biztosított. Ekkora memória bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon rendelkezik vezeték nélküli töltéssel, így nem lesz többé gond a bosszantó kábelekkel. Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Eme Samsung okostelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint okostelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Samsung okostelefon 6,4" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal látták el
  • A megfelelő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon rendelkezik praktikus vezeték nélküli töltéssel
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 1450 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Xclipse 920

Eme Samsung telefonnak a kijelzőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Samsung telefonnal töltünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A beépített HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Samsung okostelefon 1450 Nits mértékű fényerővel funkcionál, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal történő fényképezés alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez az átlagon felüli Samsung okostelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően részletes képet kaphatunk a távolabbi tárgyakról. Ez különösen jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezen Samsung okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megbízható akkumulátor

Ezen Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, és ugyanakkor gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Ezen Samsung mobiltelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű Samsung mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást.

Ezen Samsung okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) technológia lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon egyetlen érintéssel feloldható. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A Samsung Desktop Experience segítségével úgy használhatod a telefonod, mint egy asztali számítógépet. Csatlakoztasd egy külső monitorhoz, egérhez vagy billentyűzethez, és máris a hagyományos számítógépes felhasználói élményben lesz részed. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Méretei:

158 × 76,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

209 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,4"
Kijelző felbontása 2340 x 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex), Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 158 mm
Szélesség 76,5 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 209 g
Szín Zöld

Kijelző

Kijelző mérete 6,4 " (16,26 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 403 PPI
Kijelző fényereje 1 450 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 8 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 128 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja
Processzor címke SAMSUNG
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzor típusa Samsung Exynos 2200
Grafikus gyorsító Xclipse 920

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S23 FE
Kód:  HSAMO0253b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SM-S711BLGDEUE_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10