Oldal frissítése

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite

4,8 25 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
265 390 Ft

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite

Ezen SAMSUNG Galaxy S23 FE okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,4" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos Samsung Exynos 2200 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső memória biztosított. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ezen Samsung okostelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme Samsung okostelefon 6,4" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon el van látva praktikus vezeték nélküli töltéssel
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű képernyővel van szerelve
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A képernyő 1450 Nits fényerőre képes
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Xclipse 920

Ennek a remek Samsung telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Örömtelivé válik minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Samsung telefonnal tölthetünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen megrajzolja a jeleneteket. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Samsung mobiltelefon 1450 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal történő fotózás alapvető része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Samsung mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző Samsung okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A kiváló éles képek készítésekor elengedhetetlen az optikai képstabilizátor. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, és gyors kábel nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 15 W. A töltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...

Ezen Samsung okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A remek Samsung okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső memória biztosított, amely kielégíti még a legigényesebb felhasználók igényeit is, így bátran menthetjük a játékokat, készíthetünk videókat, vagy telepíthetünk egy csomó alkalmazást.

Ez a modern Samsung mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors érintéssel feloldható. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a térhangzás. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Varázsold telefonod asztali PC-vé a Samsung Desktop Experience-nek köszönhetően. Csak csatlakoztatnod kell egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és máris átélheted a hagyományos számítógépes felhasználói élményt. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Méretei:

158 × 76,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

209 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,4"
Kijelző felbontása 2340 x 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex), Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 158 mm
Szélesség 76,5 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 209 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,4 " (16,26 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 403 PPI
Kijelző fényereje 1 450 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 50 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 8 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 10 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 128 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja
Processzor címke SAMSUNG
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzor típusa Samsung Exynos 2200
Grafikus gyorsító Xclipse 920

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.3
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Közelségérzékelő

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S23 FE
Kód:  HSAMO0253b3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SM-S711BZADEUE_HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20