Oldal frissítése

Samsung Galaxy S22+ 5G világosszürke LED View flip tok

4,8 6 értékelés
2 590 Ft

Samsung Galaxy S22+ 5G világosszürke LED View flip tok

Eredeti flip tok Samsung Galaxy S22+ 5G készülékhez LED View-val, világosszürke színben



Környezetbarát és stílusos Samsung Smart LED View Cover újrahasznosított anyagokból

Ha környezettudatos ember vagy, imádni fogod ezt a fenntartható módon készült Smart LED View Cover tokot a Galaxy S22+ okostelefonodhoz. A Samsung kizárólag újrahasznosított anyagok felhasználásával készítette, beleértve a fogyasztás utáni műanyag hulladékot is. Ez az energiatakarékos folyamat jelentősen hozzájárul a globális hulladék csökkentéséhez, miközben egy elegáns és szórakoztató tokkal rukkolt elő, amely intelligensfunkciókkal büszkélkedhet.



Játékos fényjelzések a Samsung flip tokján

Unod, hogy állandóan be kell kapcsolnod a telefonod kijelzőjét, hogy megnézd, van-e új üzeneted vagy nem fogadott hívásod? Válaszd a Samsung Smart LED View Cover tokot, amely annyira okos, hogy képes az összes bejövő értesítést saját maga megjeleníteni vidám fényikonok formájában - szöveges üzenetek, időzítő, hátralévő akkumulátor-üzemidő... minden megjelenik az előlapon anélkül, hogy ki kellene nyitnod a fedelet. Használhatodaz előrebeállított ikonokat, vagy testre szabhatod őket az igényeidnek megfelelően.



Minden fontos dolog mindig kéznél

Rengeteg kártya, irat, aprópénz, kulcs, okostelefon - a mai rohanó időkben egyre több és több mindent kell magunkkal vinnünk. Az okosan megtervezett Smart LED View Cover tok azonban egy praktikus belső zsebet rejt, amelybe a legfontosabb hitelkártyákat vagy úti okmányokat helyezheted, és azonnal kéznél lesznek, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk.



A mikrobáknak és baktériumoknak esélyük sincs a Samsung Smart LED View Cover tokon

Védd magad és a telefonodat a Smart LED View Cover tok külső oldalán található kifinomult antimikrobiális bevonattal. Ez minimálisra csökkenti a különböző mikrobák és baktériumok nem kívánt elszaporodását, és segít a biztonságos és higiénikus körülmények fenntartásában a mobiltelefon használata során.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S22+ 5G

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag TPU, Poliuretán
Használat Mindennapi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Szürke

Modellsorozat

Kód:  SB811c28
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  EF-NS906PJEGEE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05