Oldal frissítése

Samsung Galaxy Buds2 fehér

4,6 266 értékelés
54 790 Ft

Samsung Galaxy Buds2 fehér

Ismerd meg a Galaxy AI új korszakát

Utazz nyelvi akadályok nélkül a Galaxy AI támogatással. Az Interpreter alkalmazás a Galaxy Buds2 fejhallgatóval működik, így élőben tolmácsolhat közvetlenül a füledbe, és akár az okostelefonod hangszóróján keresztül is lefordíthatja a szavaidat. A Live Translate pedig segít a telefonhívások lebonyolításában úgy, hogy hangfelismerő algoritmusával egyszerre fordítja és átírja a hívásokat, így mindent láthatsz a kijelződön. Így gondtalanul felfedezheted a világot.

Samsung Galaxy Buds 2 fülhallgató kényelmes és könnyű kivitelben



Fantasztikus fülhallgató aktív zajszűrővel

Élvezd az erőteljes, mély basszusokat és a tiszta magas hangokat a kétutas, dinamikus hangszóróknak köszönhetően. Az új Galaxy Buds 2 fülhallgató igazi hangminőséget biztosít. Ezáltal nagyszerű kiegészítője a Samsung Galaxy telefonodnak vagy órádnak. Ráadásul minden nap kihasználhatód a háromszintes környezeti zajcsökkentési beállításokkal ellátott aktív zajszűrő rendszer előnyeit.



Samsung Galaxy Buds 2 kompakt méretben

A kényelmes és kompakt kialakítást nemcsak a fülhallgató esetében értékelheted, hanem a csomagolásán is. A praktikus töltő tok (mérete mindössze 50 × 50,2 × 27,8 mm) akár egy igazán kis zsebbe is könnyen becsúsztatható. Ha párosítod az okostelefonoddal, a környezeti zajcsökkentés funkcióval ellátott beépített duális mikrofonnak köszönhetően praktikus készletet kapsz a kihangosított hívásokhoz.



Részletes hangbeállítások

A Galaxy Buds 2 fülhallgató mindegyikének tömege mindössze 5 g és tökéletes hangsávot biztosít az aktív életmódhoz. Minden felhasználó testre szabhatja a hangparamétereket, hogy azok pontosan megfeleljenek az igényeinek. A fülhallgató három kodeket támogat - Scalable, AAC és SBC. A Bluetooth 5.2 technológia gondoskodik a telefonhoz való csatlakozásról.



A Galaxy Buds 2 fülhallgató dizájnja elvarázsol

A Galaxy Buds 2 fülhallgató négyféle színben kapható. Míg a töltő doboza mindig fehér, addig a fülhallgatók esetében az olívazöld, a grafitszürke, a fehér vagy a levendula szín közül választhatsz. A gyakorlatban azt is értékelni fogod, hogy a csomagban három rugalmas szilikon illeszték található.



Töltsd fel a Samsung Galaxy Buds 2-t a telefonoddal

A Samsung Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgató kompakt kialakítású és mikroméretű akkumulátorral van felszerelve, de a legfontosabb értéke, hogy elég nagy kapacitású. Egyetlen feltöltéssel a Samsung Galaxy Buds akár öt órányi hanglejátszást biztosít. Természetesen magát a fülhallgató tokot vezeték nélkül is töltheted, például a modern Samsung Galaxy okostelefonokban található energiamegosztó funkció segítségével. A tok elégséges kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy elegendő energiát tároljon aSamsung Galaxy Buds 2 fülhallgatónak,hogy további 15 órán át hallgathass zenét.

*A Galaxy AI (mesterséges intelligencia) funkciók legalább 2025 végéig ingyenesen állnak rendelkezésre a támogatott Samsung Galaxy készülékeken. A harmadik féltől származó mesterséges intelligencia funkciók elérhetősége változhat, illetve a szolgáltató saját feltételeinek függvényében.

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.2
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPX2
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör
Funkciók Zajkioltó

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 29 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 7,5 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 21,5 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban

Szín

Szín Fehér

Tömeg

Tömeg 51,2 g
Kód:  SAAW0010e1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SM-R177NZWAEUE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05