Oldal frissítése

SAMSUNG DV90T6240LH/S7

4,9 14 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
203 990 Ft

SAMSUNG DV90T6240LH/S7

Előfordul az otthonodban penészprobléma a magas páratartalom miatt a szennyes szárítása során? Ennek apropóján a szabadonálló Samsung szárítógép választása a legmegfelelőbb alternatíva. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, ezért nincs szükség a kondenzációs tartály kézi eltávolítására és ürítésére. A gazdaságos SAMSUNG DV90T6240LH/S7 szárítógép csakis a legjobbat kínálja Neked és ruháidnak. Olyan hasznos funkciókkal felszerelt, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az intelligens szárítógép képes csatlakozni egy okos mobileszközhöz, ez lehetővé teszi a programok távvezérlését vagy megváltoztatását. A kompakt Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Súlya 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Hátoldal
Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Jellemzők/technológia

A modern SAMSUNG DV90T6240LH/S7 szárítógép legfontosabb előnyei

  • A szabadonálló szárítógép hatékonyan szárítja a ruhákat
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárítógép része egy kondenzációs tartály
  • Akár 9 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 63 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül SmartThings alkalmazásával
  • Késleltetett indítási funkcióval rendelkezik
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztat az aktuális állapotról vagy a beállításokról
  • Gyorsprogram a ruhák gyors szárításához
  • Válaszd ki az ajtónyitás irányát
  • A belső világítás megkönnyíti a kipakolást
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás minimalizálja a gyűrődéseket és kisimítja a ráncosodásra hajlamos szöveteket
  • A lefolyó-csatlakozó készlet a csomag része

A korszerű SAMSUNG DV90T6240LH/S7 szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A nagy kapacitású Samsung szárítógéppel elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. A belső világításnak köszönhetően tökéletesen ráláthatsz a szárítógép tartalmára, így nem marad benne semmi, amikor kipakolod a készüléket. A lakat ikon aktív gyermekzárat jelez a kijelzőn kisgyermekeid maximális biztonságáért. Az előlapon található informatív kijelző tájékoztat Téged a beállításokról és az aktuális programról.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Műszaki vázlat
Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Tartozékok

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG DV90T6240LH/S7 szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy olcsóbb, éjszakai áramot használj. Ha a szárítógépet úgy állítod be, hogy olyan időpontokban működjön, amikor alacsonyabbak az áramköltségek, megtakarítást érhetsz el az energiaszámlákon. Az ökonómiai szempontból előnyös SAMSUNG DV90T6240LH/S7 szárítógép hőszivattyúval felszerelt, amely képes visszanyerni a szárítás során keletkező hőt és azt a hideg levegő felmelegítésére használni, minimalizálva a hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiahatékonyságot. A szárító tökéletesen elfér a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben és kiválóan alkalmazkodik az otthonodhoz. Az ajtaja jobbra és balra is nyitható, ami rugalmasságot biztosít a beépítésben.

Válaszd ki a programot a ruha típusának megfelelően

A különféle programokat nyújtó Samsung szárítógép gond nélkül megszárítja még a legfinomabb anyagokat is, például a selyemruhákat vagy az ingeket. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. Mielőbb mosd ki és használd a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a ráncokat és kisimítja a finom, gyűrődésre hajlamos szöveteket. A gyűrődésgátló program minimalizálja a ruhák ráncosodását, valamint időt és fáradságot takaríthatsz meg a vasalással.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Oldalnézet

A kiváló Samsung szárítógép energetikai adatai

A szárítógép nagy mennyiségű ruhát tud kezelni, csökkenti a szárítási időt, ami előnyös a kevés idővel rendelkezők és a gyermekes családok számára. A költséghatékony SAMSUNG DV90T6240LH/S7 szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. Éves energiafelhasználása 1,54 kWh. A szárítógép maximum 9 kg ruhát tud szárítani. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítógép kiválasztásakor figyelembe kell venni a szárítási hatékonyságot, amely befolyásolja a ruhák szárításának sebességét és minőségét. A figyelemre méltó teljesítményű Samsung szárítógép B hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át kivonja egy normál programon.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Tartozékok

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T6240LH/S7 Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Súly:

50 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság B
Zajszint 63 dB
Energiafelhasználás 1,54 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 194 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 60 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 50 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Választható ajtónyitási irány, Gyerekzár, Mobil vezérlés
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Kompatibilitás SmartThings
Intelligens funkciók Távirányítás, Programok felvétele, Állapot infó, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés, Mobilalkalmazás

Szárítógép színe

Szín Fehér

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  SASU013
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  DV90T6240LH/S7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05