Oldal frissítése

SAMSUNG DV80TA220AE/LE

5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG DV80TA220AE/LE

A mosás lakásban történő szárítása magas páratartalmat okoz, aminek következtében a penész, mint kellemetlen háztartási betolakodó megjelent a Te otthonodban is? Ilyen esetekben a szabadonálló Samsung szárítógép választása az optimális döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A szárítógépek leginkább preferált típusa a kondenzációs szárítógép. Előnye, hogy nincs szükség összeépítési munkálatokra vagy bonyolult telepítésre. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A szárítógép vízelvezető csöve egyből a lefolyóhoz csatlakoztatható, így nem kell figyelned a koncenzációs tartály rendszeres ürítésére. A gazdaságos SAMSUNG DV80TA220AE/LE szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár. A helytakarékos Samsung szárítógép mérete 85 × 60 × 65 cm (ma×szé×mé). Súlya 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE Lifestyle
Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás SAMSUNG DV80TA220AE/LE szárítógép alapvető tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép modern és helytakarékos megoldás a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Megközelítőleg 8 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 65 dB
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • A beépített kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális szárítás programjáról vagy beállításairól
  • Gyorsprogram a rövid idő alatt történő szárításért
  • Választható ajtónyitási irány
  • A belső világítás megkönnyíti a kipakolást
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás segít a ráncok kisimításában és a gyűrődés minimalizálásában
  • A lefolyó-csatlakozó készlet a csomag része

A modern SAMSUNG DV80TA220AE/LE szárítógép innovatív funkciói biztosan lenyűgöznek

A sokoldalú Samsung szárítógépnek köszönhetően sok időt takaríthatsz meg, a ruháid pedig tiszták és illatosak lesznek. A belső világításnak köszönhetően tökéletesen áttekintheted, hogy mi van a szárítóban, és nem felejtesz benne semmit, amikor kipakolod. A gyerekzár biztosítja a kisgyermekek biztonságát, mert megakadályozza az esetleges baleseteket, amelyek a készülékkel való játék közben adódhatnak. Az előlapon található informatív kijelző tájékoztat Téged a beállításokról és az aktuális programról.

Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE Műszaki vázlat
Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE Hátoldal

Energiatakarékos SAMSUNG DV80TA220AE/LE szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. A késleltetett indítás funkció jó szolgálatot tesz, mert teljes mértékben kihasználhatod az alacsonyabb, éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. A nagy hatékonyságú SAMSUNG DV80TA220AE/LE szárítógép képes a szárítás során felszabaduló hőt a levegő felmelegítésére használni a hőszivattyúnak köszönhetően, ez növeli az energiamegtakarítást és csökkenti a szárító üzemeltetési költségeit. A szárítót a ház bármely helyiségében elhelyezheted, legyen az fürdőszoba, előszoba vagy háztartási helyiség. Az állítható ajtónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a szárító helyét.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A változatos programokat kínáló Samsung szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Az ing mosása után használhatod a gyors szárítási programot, amely garantálja a rövid időn belüli száradást. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és megelőzni a kényes szöveteken kialakuló ráncokat. Ha nem rajongsz a vasalásért, akkor a gyűrődésgátló program ideális megoldás a számodra.

Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE Oldalnézet

A kiváló Samsung szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát száríts meg. Ez különösen hasznos lesz a kisgyermekes családok számára. Az energiahatékony SAMSUNG DV80TA220AE/LE szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,1 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruha szárítására alkalmas. A készülék zajszintje 65 dB. A szárítási hatékonyság fontos paraméter a készülék kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan távolítja el a nedvességet a vizes ruhákból. A hatékony Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV80TA220AE/LE Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 65 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

50 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Hatékonyság B
Zajszint 65 dB
Energiafelhasználás 1,1 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 176 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 65 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 50 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Választható ajtónyitási irány, Gyerekzár
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  SASU019
Termékszám:  DV80TA220AE/LE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10