Oldal frissítése

Samsung 850 EVO M.2 1TB

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Samsung 850 EVO M.2 1TB

Jövőbe mutató technológiák

Egyedi és innovatív felépítésű 3D V-NAND flash memória áttörést jelent és legyőzi a teljesítmény és az állóképesség korlátokat jelenleg hagyományosnak számító NAND architektúránál. A.memória cellák akár 32 réteget képeznek, és ezáltal jelentősen megnövelt tömörítettség lesz a memóriacellákban, amely még több tárhelyet jelent alacsonyabb költség mellett.

Érje el a legfelső határt

Érje el az írás és olvasás sebességének felső határát és növelje meg a számítógépe teljesítményét a TurboWrite.technológiával. Az  850 EVO biztosítja a felső kategóriás, minden napi számítógép használatot az 540MB/s olvasási és  500MB/s írási sebességgel.

Kapcsoljon nagyobb sebességre

Használja a Samsung Magican legújabb szoftverét RAPID, gyors módban, amely az éppen nem használt számítógép memóriát (DRAM), átalakítja gyorsítótárrá és mint egy tároló gyorsítótárat (puffer) használja fel.

Kitartás és megbízhatóság a 3D V-NAND technológiával megerősítve a háttérben

A meghajtó megduplázhatja az összes írt bájt számát. (Total Written Bytes - TBW ) (Összes Írott Bájt) összehasonlítva a megelőző generációval - és ez egy garantált bizalmat jelent, amely öt év időtartamú garancia adásban nyilvánul meg. 

 
Kód:  SAS012g
Termékszám:  MZ-N5E1T0BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05