Oldal frissítése

Samsonite XBR Briefcase 2 Gussets 15,6" kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite XBR Briefcase 2 Gussets 15,6" kék

Szeretnéd mindenhová magaddal vinni a laptopod? Akkor a Samsonite XBR Briefcase 2 Gussets tökéletes segítőtárs és stílusos kiegészítő lehet a számodra. A táska minőségi párnázata minden helyzetben megóvja a laptopod és a tableted, így készülékeid mindig tökéletes biztonságban tudhatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Ebben a táskában bárhová biztonságosan magaddal viheted a laptopod és a tableted
  • A táska fő, párnázott rekeszében egy akár 15,6 hüvelykes laptop is elfér
  • A táska elülső részén egy kisebb, rendezővel felszerelt, zárható zseb is helyet kapott, így a kisebb tárgyak is mindig kéznél lehetnek
  • A könnyebb hordozás érdekében a táska fogantyúval és levehető vállpánttal is rendelkezik
  • Méretek: 36 × 45,5 × 18 cm
  • Tömeg: 1,7 kg

Vidd magaddal a laptopod bárhová!

Ebben az elegáns táskában könnyedén magaddal viheted a laptopod, bárhová is mégy. A táska fő rekeszét a maximális biztonság érdekében alaposan kipárnázták, és a belsejében 15,6 hüvelykes méretig bármilyen laptop elfér. Ugyanitt egy külön rekeszt is találsz egy maximum 10,1 hüvelykes tablet számára, egy másik rekeszben pedig a szükséges dokumentumokat tárolhatod. A táska elülső felén egy kisebb, rendezővel felszerelt zseb is helyet kapott, amelyben az olyan kisebb tárgyakat tarthatod rendezett módon, amelyek egyébként hajlamosak a táska mélyére vándorolni.

Nagyfokú kényelem menet közben is

Ha ezt a praktikus táskát esetleg a nyaralásra is magaddal vinnéd, akkor biztosan értékelni fogod a rögzítő zsebet, amelynek segítségével a táskát akár a bőröndöd kihúzható fogantyújához is hozzáerősítheted. A kényelmes hordozásról a fogantyú és a levehető vállpánt is gondoskodnak. A táska alját pedig gumitalpak védik.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 45,5 cm
Magasság 36 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Kék
Kód:  GR883b1
Termékszám:  08N*01009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10