Oldal frissítése

Samsonite XBR Briefcase 3 Gussets notebook táska 15,6" fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite XBR Briefcase 3 Gussets notebook táska 15,6" fekete

A Samsonite XBR Briefcase 3 Gussets notebook táska egy tökéletes, stílusos kiegészítő, amelyet bármilyen eseményre magaddal vihetsz. Megfelelően ki van párnázva, így megbízható védelmet nyújt notebookod vagy tableted számára. A kisebb holmik és kiegészítők számára az elülső rendszerező zsebet használhatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Notebook táska, amely megbízható védelmet nyújt notebookod vagy tableted számára
  • A fő rekeszben egy párnázott notebookzsebet találsz, amelyben akár 15,6"-es notebookot, vagy dokumentumokat tárolhatsz
  • Az elülső oldalon egy kisebb, zárható zsebet találsz, amelyben rendezetten tárolhatsz kiegészítőket és egyéb kisméretű holmikat
  • A táska könnyedén hordozható egy megerősített fülnek köszönhetően
  • Méretek: 36,5 x 45 x 21 cm
  • Tömeg: 1,8 kg

Vidd magaddal notebookod bárhova

Vidd magaddal bárhova ezt az elegáns és stílusos notebook táskát. Fő rekeszében egy kipárnázott zsebet találsz, amely biztosítja akár 15,6"-es notebookok védelmét, illetve dokumentumok tárolására is alkalmas. Ez a zseb emellett egy 10,1"-es tablet befogadására is tökéletesen alkalmas. Két másik zsebbe pedig kisebb kiegészítőidet és egyéb holmikat helyezhetsz. Mindennek megvan a maga helye ebben a nagyszerű, mégis egyszerű táskában.

Nagy kényelem, miközben kezében

Ha magaddal vinnéd a nyaralásra a notebookodat, akkor minden bizonnyal örülni fogsz a csatolópántnak, amellyel bőröndödre rögzítheted Samsonite notebooktáskádat. A kézi fogantyú és az állítható vállpánt pedig megnövelt komfortot biztosít hordozás közben. Természetesen a termék protektív gumitalpakkal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 21 cm
Szélesség 45 cm
Magasság 36,5 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR883e1
Termékszám:  08N*09010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15