Oldal frissítése

Samsonite Tabzone iPad Mini 3 + 2 ColorFrame szürkészöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Tabzone iPad Mini 3 + 2 ColorFrame szürkészöld

Ha minőségi tokot keres az iPad Mini 2 vagy Mini 3 készülékére, amely egyben olyan luxus megjelenéssel bír, mint maga a tablet, akkor a Samsonite Tabzone ColorFrame tokja tetszeni fog Önnek. Lehetősége van a tabletet különböző pozíciókban tartani, rendelkezik egy mágneses zárral és emellett még jól is néz ki.

Legfontosabb jellemzői

  • Az iPad Mini 2 és Mini 3-ra tervezték
  • biztonság és stílus egyben
  • Automatikus tablet kikapcsolás vagy bekapcsolás funkció
  • Állítsa be a tépőzárral a megfelelő helyzetet a játékhoz, vagy filmnézéshez
  • Anyaga tartós poliuretán
  • Nyílások a kamera és a töltő kábeleinek

Megtérülő befektetés

Önben is felmerült a kérdés, hogy miért kellene tokot vennie a tablet-re? Nyilvánvaló, azért, hogy megvédje azt - még akkor is, ha Ön személyesen használja, mivel sajnos az idők során lehetetlen elkerülni az enyhe külső behatásokat, rázkódást vagy karcolásokat. A tok megakadályozza mindezt, így segít megőrizni a nagy értékű elektronikai eszköz épségét.

A Samsonite Tabzone ColorFrame rendkívül jó megjelenéssel rendelkezik, szürke -zöld színkombináció és csiszolt alumínium felület jellemzi. A tok használata nem növeli a tablet méreteit és ráadásul nagyon könnyű is. Természetesen mágneses zárral érkezik, emellett szabása követi és szabadon hagyja a készülék különböző csatlakozóinak és a kamera számára kialakított összes nyílását. 

Nézzen videókat az állvánnyal

A tok nem csupán egy közönséges védőborítás, valójában képes különböző pozíciókat felvenni a beépített tépőzáras állványnak köszönhetően. Szeretne reggeli közben kényelmesen olvasni a legújabb hírekről? Vagy szeret videókat és fényképeket megtekinteni? Ha igen, akkor ezekre a tevékenységekre tökéletes az állvány.

A tartós poliuretán burkolat sima és perforált elemekkel és lágy belső réteggel alkotja a tokot. Ez tökéletes választás a mindennapi használatra.

 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  GR839c4c2d
Termékszám:  38U18019
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10