Oldal frissítése

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete

Samsonite PRO-DLX 4 notebook táska fekete színben, amely kibővíthető és nagyszerű megoldást nyújt a laptop biztonságos hordozására. A legjobb tervezők igényes felhasználók számára tervezték, akiknek a notebook táska mindennapi kiegészítő és akik értékelik a TSA zárat, amely lehetővé teszi a notebook biztonságos tárolását.

Rendezettség, funkcionalitás, biztonság

A gyártás során a rendezettséget, a funkcionalitást és a biztonságot tartották a legfőbb szempontnak. A táska elején két külön cipzáras zseb található, amelyek közül az egyik rendszerezőt is tartalmaz. A táska belső tere két részre osztható - az egyik tartalmaz egy dokumentum tároló rekeszt, szabad helyet különböző tartozékok számára, valamint két cipzáras zsebet, a második része párnázott, megfelel egy laptop vagy tablet számára 16 "-ig és egy hálós zsebet is tartalmaz. A notebook táska nagy előnye a bővíthetőség. Az extra helyet igényei szerint használhatja, kényelmesen és praktikusan tárolhat mindent egy táskában!

Kényelmes viselés

A Samsonite PRO-DLX 4 notebook táska kiváló minőségű nejlon és nappa bőr kombinációjából készült. A szabadalmaztatott struktúrájának köszönhetően sikerült elérni a táska súlyának csökkentését. Ez az újítás jelentősen hozzájárul az egészségesebb és kényelmesebb viseléshez. A táska két fogantyúval, egy levehető pánttal és gumitalpakkal rendelkezik, amely megvédi a táska alját a kopástól. A táska az ún. Smart Sleeve-nek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a többi poggyászhoz.

Műszaki adatok:

Szín:
Fekete

Anyag:
Nejlon
Napa bőr

Térfogat:
32,5 l

Tömeg:
1,0 kg

Külső méretei:
44 x 20 x 34 cm

Bővítéssel:
44 x 24 x 34 cm

Belső méretei:
38 x 27 x 4 cm

Alkalmas:
Férfiak számára


Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 20 cm
Szélesség 44 cm
Magasság 34 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR878c1
Termékszám:  35V09003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10