Oldal frissítése

Samsonite PRO-DLX 4 Business női notebook táska - fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite PRO-DLX 4 Business női notebook táska - fekete

A Samsonite PRO-DLX 4 fekete notebook táska nagyszerű megoldást jelent, ha a notebook-od biztonságos hordozásáról van szó. A szériát kiváló tervezők alkották meg, kifejezetten olyan üzletemberek számára, akiknek az ízléses és elegáns laptop táska megjelenésük elengedhetetlen tartozéka. Emellett, természetesen a női igényeknek is tökéletesen megfelel.

Szervezettség, funkcionalitás, biztonság

Ennek az egyedülálló notebook táskának a tervezésekor a jobb átláthatóságon, funkcionalitáson és biztonságon volt a hangsúly. A táska elején két, cipzárral ellátott zseb található, amelyekből az egyik irattartót is rejt magában. A termék párnázott belsejében egy 16 hüvelykes notebooknak vagy tabletnek való zsebet, egy cipzáras zsebet, két kisebb zsebet és - hölgyek, kapaszkodjatok -, egy kozmetikai táskát helyeztek el. Az itt található extra helynek köszönhetően minden szükséges eszközt magaddal vihetsz, egyetlen táskában!

Kényelmes viselet

A Samsonite PRO-DLX 4 notebook táskát minőségi nylon és nappabőr kombinációjából hozták létre. A szabadalmaztatott méhsejt struktúra lehetővé tette a termék tömegét sikeres csökkentését. Ennek az innovációnak köszönhetően a táska sokkal kényelmesebb és egészségesebb viseletet biztosít. Két meghosszabbított füllel, és az alján gumírozott felülettel rendelkezik, amely megfelelő védelmet nyújt az elhasználódás ellen. Az úgy nevezett "Smart Sleeve" funkciónak köszönhetően a táska egyszerűen hozzákapcsolható egy másik táskához.

Paraméterek és jellemzők:

Szín:
Fekete

Anyag:
Nylon
Nappabőr

Űrtartalom:
17 l

Tömeg:
0,9 kg

Külső méretek:
44 x 14 x 33 cm

Belső méretek:
38 x 27 x 4 cm

Célcsoport:
Nők

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 14 cm
Szélesség 44 cm
Magasság 33 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR878b1
Termékszám:  35V09002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20