Oldal frissítése

Samsonite Network 2 Tablet táska 7 "-10,2" fekete

4,2 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Samsonite Network 2 Tablet táska 7 "-10,2" fekete

Elegáns Samsonite táska mindennapi használatra tervezték a tablettát. Ez számos kifinomult részletet, hogy az utazás a lehető legegyszerűbben. Belső párnázott rekesz fel van szerelve egy biztosíték tépőzáras leeső notebook és tökéletes védelmet biztosít a készülékre ütésektől. Amellett, hogy a zseb minden gond nélkül egymásra több hétköznapi elemek és dokumentumok.Bag is található egy külön első zseb a kis gépek és mobiltelefon zseb. 
A táska készül vízálló poliészter. Könyv célja, állítható vállpánt, vagy puha, csúszásmentes neoprén fül. Sami, így kiválaszthatja az információ átadásának módját, hogy Önnek. Az utak értékelni fogja a szíj hátoldalán rögzítéshez teleszkópos törzse.
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:Tablet 7 "- 10.2"
anyaga:
poliészter
méretek:
belső méretek: 26,5 x 19 x 3 cm
Súly: 410 gramm
térfogata 5 liter
Színek:
fekete

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 10,2 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR839m
Termékszám:  41U18001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20