Oldal frissítése

Samsonite Network 2 notebook táska, 11"-12,1" szürke

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Network 2 notebook táska, 11"-12,1" szürke

Elegáns Samsonite táska mindennapi utazáshoz notebook számára. Számos olyan kifinomult részlettel szolgál, amely igyekszik maximálisan megkönnyíteni az utazást. A belső párnázott rekesz tépőzáras pánttal rendelkezik a notebook kiesésének megakadályozására, és tökéletes védelmet biztosít a notebooknak. A zsebben emellett könnyen elférnek az egyéb hétköznapi használati tárgyak és iratok. 
A táskán található egy mobiltelefon zseb, valamint kisebb elülső zsebek is kisméretű eszközök számára. Van egy külön kivehető zseb is kábelek és egyéb notebook tartozékok számára, így minden szükséges dolog együtt lehet. 
A táska vízálló poliészterből készült. Hordozására állítható vállpánt és puha, csúszásmentes neoprén fülek is rendelkezésre állnak. Így tehát úgy hordhatod, ahogy neked legjobban megfelel. Utazásod során értékelni fogod a hátoldalon található pántot, amellyel az utazótáska fogantyújához rögzíthető.
Műszaki adatok:
Alkalmas:11-12,1" notebookhoz
Anyaga:
poliészter
Méretek:
Belső mérete: 30 x 22 x 3,5 cm
Súly: 440 g
Űrtartalom: 6 l
Szín:
szürke

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 3,5 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 22 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 12,1 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GR839n2
Termékszám:  41U08002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10