Oldal frissítése

Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad ezüstszürke

5 1 értékelés

Samsonite Lady Biz II Flat Crossover iPad ezüstszürke

Ala táska tablet Samsonite Lady BizIIFlat Crossover ezüstszürke színben a legjobb megoldás tartása a tabletta biztonságos. Úgy tervezte top tervezők szabott igényes obchodnicím amelyre reprezentatív és elegáns csomagtér szükséges kiegészítője. Sőt, tökéletesen alkalmazkodott a nők igényeit mind a megjelenés és a praktikum.

Szervezet, a funkcionalitás, a biztonság

A termelő ezt az egyedülálló csomagtér hangsúlyt elsősorban a nagyobb szervezet, a funkcionalitás és a biztonság. Brašna je vybavena odnímatelnou kapsou, do níž pohodlně uložíte třeba vaše doklady nebo jiné drobnosti. A belső tér a zsák ezután kialakítva párnázott partíció egy tabletta mérete 9,7 ", és sok más kisebb zsebek és zsebek. Extra helyet itt az, hogy megtalálja a szükségletek, hogy most kényelmesen és praktikusan tárolható egyetlen táska!

kényelmes viselet

Notebook Case Samsonite Lady Biz II készült prémium kombinációja poliészter és nylon eco bőr. Snížená hmotnost materiálu přispívá výrazně pohodlnějšímu a zdravějšímu nošení. A táska van szerelve egy levehető vállpánttal.

Műszaki adatok:

Színek:
ezüstszürke

anyaga:
Poliészter nylon
műbőr

súly:
0,5 kg

Külső méretek:
26,5 x 5 x 29 cm

Belső méretek:
24,1 x 19 x 0,9 cm

Úgy tervezték, hogy:
nők

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 5 cm
Szélesség 26,5 cm
Magasság 29 cm

Max. méret

Laptop képátló 10 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GR877a2
Termékszám:  23U45002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15