Oldal frissítése

Samsonite HIP-TECH Tablet Crossover 7,9"+ Flap Black

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite HIP-TECH Tablet Crossover 7,9"+ Flap Black

A Samsonite HIP-TECH Crossover tablet táska kiválóan alkalmas a napi tevékenységeidhez szükséges eszközök biztonságos tárolására. A táska minőségi és ellenálló anyagól készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós, és egyszerűen tisztítható. A vállpánt segítségével a termék hordozása is gyerekjáték.

A HIP-TECH Crossover táska 135 × 200 × 7 mm-es méretekkel, valamint 2 literes űrtartalommal rendelkezik. A cipzárral ellátott fő zseb elegendő helyet biztosít a telefon, tollak, pénztárca, kulcsok, illetve 7,9 colos tabletek tárolásához. A termék egy kifejezetten zenelejátszók tárolására alkalmas zsebbel is büszkélkedhet. A táska elején egy közepes méretű papírok, dokumentunok, és bankkártyák számára kialakított zseb található.

Legfontosabb jellemzői

  • Táska, hogy mindent magaddal vihess, amire szükséged van
  • Egyszerű és praktikus kialakítás
  • Alkalmas 7,9 col képátlóval rendelkező tabletekhez
  • Belső méretek: 135 x 200 x 7 mm
  • Anyaga: nylon, poliuretán
  • Űrtartalom: 2 l
  • Szín: Fekete
 
Kód:  GR840u1bb
Termékszám:  49D09002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20