Oldal frissítése

Samsonite GT Crossover Supreme Tablet 7.9"+ lengőajtó Sötét Olive / fekete

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite GT Crossover Supreme Tablet 7.9"+ lengőajtó Sötét Olive / fekete

Bag Supreme GT Tablet Crossover származó Samsonite inspirálta a design világában autók és motorsport. A terméket hozott keveréke nylon és bőr anyagból, amely megadja azt a könnyedség, ellenállás és nagy szilárdságú. Az állítható vállpánt táska is könnyen szállítható egyik helyről a másikra. 

Belső méretek 135 x 200 x 7 mm, hogy a felhasználó a tárolási kapacitás akár három liter. Meg van osztva két zsebbel. Az első tárolására alkalmas pénztárca, kulcsok vagy mobil telefon és hitelkártyák, melyik lesz az RFID esetében teljesen biztonságosan tárolható. A másik zseb párnázott rekesz tablet méretig 7,9 hüvelyk, és szervező a toll és ceruza. Minden könnyen és biztonságosan zárt cipzár, ha szükséges. 

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns táska nem csak a tablet
  • Külső méretei: 185 x 235 x 100 mm
  • Belső méretek: 135 x 200 x 7 mm
  • Átlós képernyő: 7,9 hüvelyk
  • Anyag: Nylon / Leather
  • Térfogat: 3 l
  • Szín: fekete, zöld
Kód:  GR840f2
Termékszám:  16D14001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05