Oldal frissítése

Samsonite CityVibe Laptop Messenger 16" - Fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite CityVibe Laptop Messenger 16" - Fekete

A Samsonite CityVibe Laptop Messenger-t a 16" méretű laptopok mindennapos hordozására tervezték, rengeteg kifinomult részlettel, amelyek annyira megkönnyítik a cipelését, amennyire az fizikailag lehetséges. A táska egy rendkívül tartós anyagból készült és belülről is nagyon jól ki lett párnázva, így szállítás során teljes biztonságban tudhatod laptopodat, amely tökéletesen védett lesz a menetközbeni rázkódások, surlódások okozta karcolások, és a nedvesség ellen.

A táska elején található egy különálló cipzáras zseb, amely tökéletes kisebb kiegészítők, apróbb tárgyak rendszerezésére. Egy másik, különálló zseb biztosít helyet a tabletnek és a legfontosabb dokumentumoknak. Állítható vállpánttal és kényelmes füllel is rendelkezik, így kiváalszthatod a számodra legkényelmesebb szállítási módot. A hosszabb utakon minden bizonnyal értékelni fogod az áthúzós zsebet, amelynek segítségével bármikor rögzítheted egy utazótáska teleszkópos foggantyújához.

Műszaki adatok:

Kompatibilis:
16" méretű laptopokkal

Jellemzők:
Könnyű és tartós
Bélelt zsebbel 10,1" méretű tabletekhez
Smart áthúzós zseb 

Anyaga:
Nejlon

Méretek:
Külső: 42 x 17,5 x 32 cm
Belső: 38 x 27 x 4 cm

Űrtartalom:
16,5 l

Tömeg:
1100 g

Szín:
Fekete

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 17,5 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 32 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR875j
Termékszám:  42V09010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20