Oldal frissítése

Samsonite CityVibe Duffle kerekekkel 24" fekete

5 1 értékelés

Samsonite CityVibe Duffle kerekekkel 24" fekete

A Samsonite CityVibe Duffle utazótáska olyan emberek számára készült, akik gyakran utaznak nyaralni vagy üzleti célból. A táska kiváló minőségű tartós nejlon anyagból készült, vékony kialakítású és emellett számos praktikus tárolóhellyel rendelkezik. Belső bélése kiváló védelmet nyújt a tabletek számára. Kerekei és kihúzható fogantyúja kényelmes és zökkenőmentes utazást biztosít. 

A cipzárral zárható fő rekeszben rengeteg hely van a többnapos utazáshoz szükséges ruhák és egyéb eszközök számára. A ruházatot tökéletesen rögzítik a kereszt alakú pántok. A táska elülső oldalán praktikus zsebek találhatók a kisebb méretű kiegészítőknek és mindennapos használati tárgyaknak. A Samsonite Duffle CityVibe-bal a lehető legegyszerűbb minden utazás.

Műszaki adatok:

Jellemzők:
2 kerék
állítható fogantyú
zárható cipzárok (TSA zár)
bélelt zseb egy tablet részére (24 x 17,6 x 0,8 cm)
kereszt-alakú pánt
elülső zsebek

Anyag:
nejlon

Méret:
67 x 41 x 28 cm

Űrtartalom:
68 l

Súly:
3,1 kg

Szín:
fekete

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 24 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR875n
Termékszám:  42V09014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20