Oldal frissítése

Samsonite Cityscape Class Slingbag Tablet 10.1 "Grey

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Cityscape Class Slingbag Tablet 10.1 "Grey

Samsonite Cityscape Stílus és belső méretei 17 × 25,5 × 0,9 cm egy tervező táska, ami megbízhatóan finomíthatja a személyes stílus. Poggyász kifejlesztett keveréke nylon és poliészter, amely garantálja neki egy nagy ellenállás és tartósság a mindennapi használatra. 

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns táska nem csak a tablet
  • Méretek poggyász: 38,5 × 23,5 × 11 cm
  • Átlós képernyő: 10,1 hüvelyk
  • Anyaga: nylon / poliészter
  • Térfogat: 7,5 l
  • Szín: szürke

Alkalmas mindennapi

A domináns eleme a termék nagy, egy cipzáras zárható zseb térfogatú 7,5 literes, ami párnázott hely biztonságos tárolására a tabletta átlója 10,1 hüvelyk. Az előlapon találsz egy másik kis zseb pénztárca, kulcsok vagy PowerBank. A tetején párnázott fogantyú kényelmes fogást biztosít. Abban az esetben, ha szeretné, hogy a kihangosító, akkor a vállpánt. 

Kód:  GR840q4a
Termékszám:  41D08001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10