Oldal frissítése

Salvador Dali Sun & Roses EdT 50 ml

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Salvador Dali Sun & Roses EdT 50 ml

A Salvador Dali Sun & Roses parfüm egy nyarat idéző virágos-gyümölcsös illat, melyet a finom szépséget és az érzéki romantikát kedvelő hölgyek számára fejlesztettek ki. A fa alapú, gyümölcs leheletű virág-árnyalatok a forró, nyári napokon hű kísérői lesznek.

Salvador Dalít az egyedi, szürreális művei tették világhírűvé. A szakemberek körében a mai napig folyik a vita arról, hogy őrült volt-e, vagy zseni. A parfüm illata nem csak az összetétele miatt kedvelt, hanem azért is, mert minden egyes fiola művészi alkotás. A Salvador Dali parfümök felkeltik az Ön érdeklődését, meglepik és fel is lelkesítik. Ezek az illatok kihangsúlyozzák az egyéniség semmihez sem hasonlítható varázsát.

A parfüm fiolája élénk rózsaszín színű, és egy női arc domborműjével van díszítve.  A szórófejjel ellátott parfümnek a legfőbb dísze a finom női orr és az érzéki nyitott száj. A női arc szeme nem látható, milyensége a fantáziára van bízva, így minden egyes nő a saját szemét pillanthatja meg benne. Az egyszerű stílus, az eredetiség, és a divat diktálása, ez a Salvador Dali márka.

Az alma üde illata egybeolvad az enyhén kesernyés grapefruit aromájával. A vidám gyöngyvirág, a gyengéd ibolya és romantikus rózsa fenséges együttest képez. Az egyedi nyári illat alapját átjárja az érzéki vanília és a pézsma fás tónusa. Fedje be magát a rózsaszín nyári árnyalatokkal, s élvezze a férfiak kiérdemelt figyelmét!


Összetevők:
Fej: alma, bergamott, grapefruit
Szív: gyöngyvirág, ibolya, rózsa
Alap: vanília, cédrusfa, szantálfa, pézsma
Kiszerelés:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFH261b
Termékszám:  3331438800021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10