Oldal frissítése

Salter BW02293

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Salter BW02293

Dovybavte si svou kuchyň stylovými a praktickými noži. Minden penge kell lennie minőségű, éles és emellett a jól illeszkedő fogantyút. A cég Salter piacra kerülő hamarosan az egész készlet, amely kétségkívül nélkülözhetetlen minden szakács vagy a főzés szerelmeseinek.

öt asszisztensek

  • Cook kés
  • kenyér kés
  • filézés kés
  • konyhakéssel
  • csontozó kést

A praktikus készlet minden

Tetszik hús és csak a szeretet meg magad feldolgozni? Akkor értékeljük a csontozó kést, amely egy keskeny hegyes pengével. Könnyen kezelni letölti a húst a bőrt, eltávolítja a felesleges inak és könnyű vele vykostíte filézett húst. Naleznete zde i Cook kés, který má hřbet i břit lehce prohnutý, díky čemuž má všestranné využití a svou funkcí vhodně doplňuje ostatní nože.

Egy szerves része a halmaz is kenyér kést. Hosszú és erős fogazott penge átvágja a kemény darab kenyeret, és amikor szeletelt kenyér vagy croissant marad morzsákat. A készlet tartalmaz egy konyhakéssel, amely alkalmas a szeletelés burgonya, zöldség, gyümölcs és hal. Amint az említése hal, ott lesz a legnagyobb segítség filézés kés, amely nélkül nehéz elválasztani a bőrt a csont. 

helytakarékos

A készlet tartalmaz egy praktikus mágneses tartóra, ami azt esztétikai megjelenést és emellett meg fogja oldani a problémát a helyhiány. Hála a rozsdamentes acél feldolgozás elfér minden konyhában.

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 5 db

Kiegészítők

Tartozékok Késtartó
Kód:  SALNO001
Termékszám:  BW02293
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10