Oldal frissítése

Salter 9112BK3R

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Salter 9112BK3R

A fekete Salter 9112BK3R fürdőszobamérleg több fizikális paramétert is képes analizálni - testtömeg, testzsír, víz, izom és a csont összetételét a szervezetben. A multifunkcionális és könnyen leolvasható fekete-fehér LCD kijelző képes 100 gramm-os pontossággal megjeleníteni a testtömeget, amelyet maximálisan 180 kg-ig képes mérni. A Salter fürdőszobamérleggel BMI index és BMR érték is mérhető és összesen 10 felhasználó adatait képes elraktározni a memóriájában. Két darab AA elemmel működik, amelyek megtalálhatóak a csomagolásban mellékelve. 

A Salter 9112BK3R fürdőszobamérleg legfontosabb jellemzői

  • Mérési tartomány: 0-tól 180 kg-ig
  • Fekete-fehér LCD kijelző 
  • Edzett üveg felület
  • Tömegmérés pontosság: 100 g
  • Fizikális paraméterek analízise
  • Atletikus üzemmód a magas fizikai aktivitással él embereknek
  • 2 db AA elemmel üzemel (tartozék)
  • Felülete mérete: 30 x 30 cm-es

Használd ki a Salter fürdőszobamérleg minden funkcióját

Kiszámoltathatod vele a szervezet alapanyagcsere szükségletét a tested BRM értéke alapján, így optimalizálhatod tested energiafelhasználását az átlag testalkat és a fizikai aktivitás figyelembe vételével. Sportolók számára rendelkezik atletikus üzemmóddal is, amelyet azok számára ajánlunk, akik minimum heti 10 órát edzettek az elmúlt 1 évben

 
 
Kód:  SALVA004
Termékszám:  9112BK3R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20