Oldal frissítése

Saloos Gentleman & ProVous

6 890 Ft

Saloos Gentleman & ProVous

Kényeztesd szeretteidet a bőr és szakáll ápolására kifejlesztett SALOOS Férfiaknak ajándékcsomaggal. A készlet borotválkozás utáni balzsamot és szakáll elixírt tartalmazA SALOOS 100% Gentleman egy kifejezetten urak számára kifejlesztett anti-age elixír. Kiváló minőségű ápoló növényi olajokat tartalmaz, amelyek regenerálják a bőrt, segítenek csökkenteni a ráncok megjelenését, és lassítják a bőr öregedését. A ProVous elixír mélyen táplálja a szakállat, fényt ad neki és védi a begöndörödéstől. Összetételénekköszönhetően gyorsan és könnyen felszívódik. Használata segít nyugtatni és táplálni a szakáll körüli bőrt. A szett ajándéknak is alkalmas. 

A SALOOS Férfiaknak kozmetikai ajándékkészlet legfontosabb jellemzői 

  • A SALOOS 100% Gentleman készítmény uraknak szánt öregedésgátló elixír.
  • Regenerálja a bőrt, csökkenti a ráncok megjelenését.
  • A SALOOS ProVous elixír táplálja a szakállat. 
  • Fényt ad a szakállnak és megakadályozza a begöndörödést.
  • A készlet ajándéknak is alkalmas

SALOOS 100% Gentleman

A 100% Gentleman egy kifejezetten férfiak számára kifejlesztett anti-age elixír. A benne található kiváló minőségű ápoló növényi olajok regenerálják a bőrt, segítenek csökkenteni a ráncok megjelenését és lassítják a bőr öregedését. Az elixír gyorsan és könnyen felszívódik a bőrbe. Segít a száraz, irritált vagy vörös bőr nyugtatásában, például borotválkozás után. Használata után bőröd puha és sima lesz. 

Használata: 
Reggel és este vigyél fel néhány csepp olajat a tiszta, enyhén nedves bőrre, és finoman dörzsöld be. Használhod borotválkozás után is.

SALOOS ProVous - elixír

A ProVous elixír mélyen táplálja a szakállat, fényt ad neki és védi a begöndörödéstől. Ezzel egyidejűleg nem kell aggódnod, hogy ennek a csodának köszönhetően elveszíti a szakállad a színét. Puhává teszi a szakállat, megőrzi a természetes nedvességet és regenerálja a szakáll alatti bőrt. Összetételének köszönhetően gyorsan és könnyen felszívódik. Használatával nyugtató és tápláló hatást érhetsz el. A pirosságra hajlamos bőr különösen értékelni fogja az elixírt, amelyet a készítmény csodálatosan puhává és hidratálttá tesz. 

Használata: 
Csepegtess egy kis mennyiségű elixírt a kezedbe, és szükség esetén vidd fel a szakáll teljes hosszára.

A készlet tartalma:
SALOOS 100% Gentleman
SALOOS ProVous - elixír


Összetétel

100% Gentleman: Squalane, Bio Argania Spinosa magolaj, Bio Simmondsia Chinensis magolaj, Cannabis Sativa Seed Oil, Brassica Campestris magolaj, Hippophae Rhamnoides bogyó kivonat, Daucus Carota gyökér kivonat, Parfüm*, Cistus Monspeliensis kivonat, Stevia Rebaudiana kivonat, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Limonén**, Tokoferol, Poligliceril-3-diizosztearát, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool**, *illóolajok keveréke, **az illóolajok természetes összetevője, ProVous-elixir: Squalane, Bio Simmondsia Chinensis magolaj, Bio Argania Spinosa magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera olaj, Acacia Concinna gyümölcskivonat, Tamarindus Indica gyümölcskivonat, Parfüm*, Tokoferol, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Limonén**, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool**, *illóolajok keveréke, * illóolaj keverék

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Balzsam borotválkozás után, Szakállviasz

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Terméktípus

Terméktípus Wax

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  KSDS1513
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595666005954

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15