Oldal frissítése

Salomon X Ultra 360 GTX W Shskin/Troope/Ar

EU 40 2/3 / 250 mm
Változat
63 090 Ft

Salomon X Ultra 360 GTX W Shskin/Troope/Ar

Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar outdoor cipő

Salomon

A Salomon X ULTRA 360 GTX egy multifunkcionális, női outdoor cipő, amelyet különböző terepeken való kényelmes viseletre terveztek. A nagyfokú tartósságot, a kényelmes kialakítást és a megbízható védelmet ötvöző bakancs ideális túrázáshoz, kiránduláshoz és alkalmi szabadtéri tevékenységekhez.

Kültéri csizma Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar

All Terrain Contragrip minden terepre

A Salomon X ULTRA 360 GTX outdoor cipő a masszív és tartós felépítésének köszönhetően bármilyen terepen képes megbirkózni a kihívást jelentő körülményekkel. Az innovatív All Terrain Contragrip technológia biztosítja, hogy a cipő bármilyen terepen megállja a helyét, ellenálljon a hőségnek, a hidegnek, az emelkedőknek és a lejtőknek.
Túrabakancs Salomon X ULTRA 360 GTX Fekete/Mágnes/QuSh

Gore-tex technológia

A GORE-TEX membránt úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson a tevékenységek széles skálájához. Azért, hogy szélsőséges éghajlati viszonyok között is kényelemet nyújtson, a cipő három szemponton alapuló védelmi rendszerrel rendelkezik: vízálló, szélálló és légáteresztő. A GORE-TEX membrán egy rendkívül vékony réteg expandált politetrafluoretilénből (ePTFE) készült, négyzetcentiméterenként több mint 1400 milliárd pórussal. A külső szövethez és sok esetben a belső bevonathoz van kötve. Víz- és szélálló, mégis légáteresztő. Ez azt jelenti, hogy a víz és a szél nem tud kívülről behatolni a szövetbe, ugyanakkor lehetővé teszi az izzadság elpárolgását.

Kültéri csizma Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar

Kiemelkedő stabilitás és támogatás a fejlett Advanced Chassis technológiával

A Salomon Advanced Chassis egy innovatív technológia, amelyet a outdoor lábbelik stabilitásának, védelmének és teljesítményének javítására terveztek. A lábfej tartásának megerősítésére és mozgásának irányítására szolgál, amikor különböző terepeken gyalogolsz vagy futsz. Növeli a láb stabilitását azáltal, hogycsökkenti a mozgást csúszós vagy egyenetlen terepen. Ez segít minimalizálni a sérülések és a lábfáradtság kockázatát a hosszú hegyi vagy túraútvonalakon tett kirándulások során. Alkalmas számos szabadtéri tevékenységhez, többek között túrázáshoz, kirándulásokhoz, terepfutáshoz és hegyi futáshoz. Kiváló védelmet és támogatást nyújt, a körülményektől és a tereptől függetlenül.

Kültéri csizma Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar

Párnázott EnergyCell középtalp a kényelmes járásért

A párnázott EnergyCel középtalpnak köszönhetően a Salomon X ULTRA 360 GTX képes elnyelni a ütéseket, és minden lépésnél kényelmet nyújt. Ez az energiaelnyelő technológia javítja a járás hatékonyságát és csökkenti a lábfáradtságot,ami ideális hosszú, terepen való túrázáshoz. Ezeknek a tulajdonságoknak a kombinációjával a Salomon X ULTRA 360 GTX tökéletes választás mindazoknak, akik megbízható és kényelmes bakancsot keresnek a szabadtéri kalandokhoz.

Kültéri csizma Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar

A Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar outdoor cipő legfontosabb jellemzői

  • A Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar outdoor cipő alkalmas túrázáshoz, szabadtéri tevékenységekhez és futáshoz
  • Minden terepre remek választás
  • A Gore-tex technológia szárazon tartja a lábad
  • Kiváló stabilitás és támogatás a fejlett Advanced Chassis technológiával
  • Az EnergyCell középtalp kiváló ütéscsillapítást biztosít
  • A Salomon X ULTRA 360 GTX W Shskin/Troope/Ar minden hosszú túrán kényelmes viseletet garantál

Paraméterek

Típus

Típus Női
Lábbeli magassága Alacsony
Cipő típusa Trekking cipő, Alkalmi cipő
Szezon Egész évben viselhető

Méret

EU 40,67
Mondopoint 250 mm
UK 7

Tulajdonságok

A cipők jellemzői Vízálló kivitel, Fényvisszaverő elemek
Befűzés módja Gyorsfűzős

Szín

Szín Fekete, Kék, Szürke
Talp színe Szürke

Méret & súly

Cipő szélessége Normál
Bélés magassága 10 mm
Belső talp magassága 31,5 mm

Anyagok

Membrán Gore-Tex
Kód:  SPTslm191
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  195751580199
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15