Oldal frissítése

Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

EU 39 1/3 / 240 mm
Változat
69 590 Ft

Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony trekking cipő

Salomon

A Salomon Outrise MID GTX W egy női trekking cipő, amely a teljesítményt, a kényelmet és a védelmet ötvözi a szabadtéri kalandok során. A GORE-TEX membránnak köszönhetően a cipő egyszerre vízálló és légáteresztő,amely nedves körülmények között is szárazon és kényelmesen tartja a lábát. A csizma közepesen magas szabása jó bokatartást és védelmet nyújt az egyenetlen terepviszonyok ellen. A mély futófelülettel ellátott Contagrip külső talp kiváló tapadást garantál a különböző felületeken, a sziklás tereptől a puha talajig. Az Outrise MID GTX W ideális választás túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez minden évszakban.

Salomon Outrise MID GTX W Fekete/Fekete/Ebony trekking bakancsok

Bárhová elvisz

A Salomon Outrise MID GTX W trekking cipő bármilyen szabadtéri tevékenységhez ideális. Sportolás közben kis tömegével és nagyfokú kényelmével nyűgöz majd le. Ha a szabadtéri tevékenységekről van szó, ezzel a cipővel készen állhatsz bármilyen kalandra, amit a fejedbe veszel. Tökéletesen ötvözi a kellemes viseletet, a vízállóságot és a kompromisszumok nélküli kényelmet. A magasabb szabása miatt tökéletesen körbeveszi a bokát, így a séta bármilyen terepen biztonságos lesz.  

Salomon Outrise MID GTX W Fekete/Fekete/Ebony trekking bakancsok

Gore-tex technológia

A GORE-TEX membránt úgy tervezték, hogy nagy teljesítményt nyújtson a tevékenységek széles skálájához. Azért, hogy szélsőséges éghajlati viszonyok között is kényelemet nyújtson, a cipő három szemponton alapuló védelmi rendszerrel rendelkezik: vízálló, szélálló és légáteresztő. A GORE-TEX membrán egy rendkívül vékony réteg expandált politetrafluoretilénből (ePTFE) készült, négyzetcentiméterenként több mint 1400 milliárd pórussal. A külső szövethez és sok esetben a belső bevonathoz van kötve. Víz- és szélálló, mégis légáteresztő. Ez azt jelenti, hogy a víz és a szél nem tud kívülről behatolni a szövetbe, ugyanakkor lehetővé teszi az izzadság elpárolgását.

Salomon Outrise MID GTX W Fekete/Fekete/Ebony trekking bakancsok

Puha és rugalmas

A Salomon Outrise Mid GTX W trekking cipőt a tartósság, a támogatás és a kényelem jegyében tervezték olyan nők számára, akik szívesen indulnak kalandos szabadtéri expedíciókra. Innovatív kialakításának és kiváló technológiájának köszönhetően ez a cipő optimális védelmet és teljesítményt nyújt a legkülönbözőbb terep- és időjárási körülmények között. A Fuze Foam középtalp puha és párnázott tartást biztosít,amely csökkenti a lábakra és az ízületekre nehezedő nyomást, miközben növeli a mozgás dinamikáját.
Salomon Outrise MID GTX W Fekete/Fekete/Ebony trekking bakancsok

Városban, túrázáshoz és vízpartra

Az All Terrain Contagrip talpbetétet a legkülönbözőbb terepviszonyokhoz tervezték, a nedves és csúszós ösvényektől a száraz és sziklás utakig. Kiváló tapadást és stabilitást biztosít, így kihívást jelentő körülmények között is biztonságosan és magabiztosan mozoghatsz. A Salomon Outrise Mid GTX W ideális választás minden szabadtéri tevékenységhez, a trekkingezéstől és a hegyi futástól kezdve a könnyű túrázáson át a többnapos expedíciókig. Ebben a cipőben készen állhatsz bármilyen kihívásra, ami a szabadban várhat rád, miközben lábaid maximális kényelmet és védelmet élvezhetnek.

Salomon Outrise MID GTX W Fekete/Fekete/Ebony trekking bakancsok

A Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony trekking cipő legfontosabb jellemzői

  • A Salomon Outrise MID GTX W trekking cipő a szövetet és a szintetikus anyagokat kombinálja
  • A GORE-TEX membrán szárazon tartja a lábat
  • Az újrahasznosított bevonattal ellátott belső bélés bio-alapú anyagot tartalmaz és PFC EC-mentes
  • A kevesebb szintetikus polimerrel ellátott középtalp puha és dinamikus gyaloglást garantál
  • A külső talpat a legkülönfélébb felületekre tervezték, és tartósságot és biztos tapadást nyújt nedves, száraz, kemény és csúszós felületeken egyaránt
  • A Salomon Outrise MID GTX W trekking cipő tömege 281 g (egy cipő)

Paraméterek

Típus

Típus Női
Lábbeli magassága Magas
Cipő típusa Trekking cipő, Alkalmi cipő
Szezon Egész évben viselhető

Méret

EU 39,33
Mondopoint 240 mm
UK 6

Tulajdonságok

A cipők jellemzői Vízálló kivitel, Fényvisszaverő elemek
Befűzés módja Gyorsfűzős

Szín

Szín Fekete
Talp színe Fekete

Méret & súly

Cipő szélessége Normál
Bélés magassága 9 mm
Belső talp magassága 20,5 mm

Anyagok

Membrán Gore-Tex
Felsőrész Szintetikus anyag, Textil
Kód:  SPTslm133
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  195751229012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10