Oldal frissítése

Salomon Hydro park készülék pávakék / alumínium

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Salomon Hydro park készülék pávakék / alumínium

Igényes edzés vagy futás, a test kimerül, és elveszíti létfontosságú nedvességet. Az újratöltés víz most gondoskodik italok palackot a Salamon. A palackot könnyen beilleszthető a tenyér a bal vagy a jobb. Köszönet az összes szalagot, hogy csatolja a kezét is, és megy a vonat.

legfontosabb jellemzői

  • Palack lehet nyírni a tenyér
  • Könnyű viselet a bal vagy jobb oldali
  • Tartsd a tested hidratált
  • Anyag: poliészter fényvisszaverő elemek
  • Sac méret: 500 ml
  • Termék súlya: 80 g

Minden egy helyen

Ezt a terméket kivettük poliészter és rajta vannak és fényvisszaverő elemek. Köszönet nekik, látni fogja, még abban az esetben kedvezőtlen vagy ködös időben. A zsák fér, összesen 500 ml folyadékot, ha ivott a táskát zsugorodik, így jobban illeszkedik a tenyér. A terméket is fel van szerelve egy kapcsolható zseb, amelyben kényelmesen illeszkedjen a mobiltelefon, kocsikulcsot, vagy mp3-lejátszó. 

Paraméterek

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás
Kód:  SPT10591
Termékszám:  887850829575
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10