Oldal frissítése

Salming Quest 32 96 Jobb

Kiegészítők a termékhez

Salming Quest 32 96 Jobb

Is, akkor beleszerettem a modern sport úgynevezett hoki? Ha még nem profi játékosok és keresünk személyzet, hogy jó lesz, és nem kerül sok pénz, akkor ez a Salming Quest 32 ez a helyes megoldás.Tengely keménysége 32 készült kiváló minőségű kompozit anyagok és a kiváló penge Quest is csinál egy nagy lehetőség a játékosok, akik már nem elégedett a néhány száz pálca. 

Lágyabb keménysége a tengelyt, hogy segítsen megoldani a problémákat a feldolgozás és a népszerű Quest pengével Endurance anyag garantálja a megbízható lövés. Végső Grip markolat kényelmes fogást csúszás nélkül véletlenül és az elegáns design, sárga és zöld díszítik stílusban természetesen. Stick tervezték játékos játszik a jobb oldalon, mert a hossza is alkalmas játékosok közepes testalkatú.

Egy nagy plusz teljesen univerzális kés Quest, ami elég lapos, és ezért megbízhatóan szabályozható léggömb. Burkolt láb pengék jelentősen hozzájárul a gyors lövés mind fogós és kalapálás.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtteknek

Orientáció

Orientáció Jobbos

Anyag

Anyag Karbon

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Kék, Sárga
Kód:  SPT371
Termékszám:  7340076115486

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10