Oldal frissítése

Salming Core Helmet Junior Fekete

Kiegészítők a termékhez

Salming Core Helmet Junior Fekete

Ha éppenséggel egy minőségi és funkcionális floorball maszkot keres, akkor most nálunk megtalálja! A Salming Core Junior maszkot kimondottan junior játékosoknak tervezték, akiknek a klasszikus szabványméretű floorballmaszk még túl nagy lenne. Klasszikus formatervezésével, a fekete alapon elhelyezett sárga és fehér színkombinációjával biztosan sokak tetszését elnyeri majd. Ezenkívül a maszk jól szellőzik az oldalsó és az első nyílásokon keresztül beáramló friss levegőnek köszönhetően.  A Core Junior floorball maszk  egy úgynevezett CatEye mintázatú nyílással és védőráccsal rendelkezik, amely vékony huzaljaival biztosítja a kapus akadálytalan látómezejét, de ugyanakkor a labdától is védi az arcát. A védőmaszk nemzetközileg elismert IFF tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Salming Core Junior floorball maszk főbb jellemzői

  • Core Junior floorballmaszk CatEye típusú nyílása és védőrácsa jó látási viszonyokat és kiváló labda elleni védelmet biztosít
  • lenyűgöző klasszikus stílusú hangsúlyosan fekete formatervezés
  • kiválóan szellőzik és nagyon könnyű
Kód:  SPTsal101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05