Oldal frissítése

Salente Cuco II

5 2 értékelés
48 990 Ft

Salente Cuco II

Salente Cuco II multifunkciós edény egy multifunkciós automata edény, amely lehetővé teszi, hogy a főétel és a köret elkészítésével egyidejűleg elkészítsd a főételt. A fazék vezérlőgombokkal és LCD kijelzővel rendelkezik. A Salente Cuco II multifunkciós edény edénykapacitása 6 l, a belső edény pedig rozsdamentes acélból készült (2-6 főre). A gyors, egyszerű és gazdaságos főzéshez 53 program áll rendelkezésre. A készüléket biztonsági zárrendszerrel és mikrochippel is felszerelték.

A Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edény legfontosabb jellemzői

  • A főétel és a köret főzése egy időben történik
  • Egyszerű használat
  • Többfunkciós használat - gyorsfőző edény, lassú tűzhely, rizsfőző, joghurtkészítő, tojásfőző, ételmelegítő, egy serpenyőként vagy sütőedényként, gőzölő edény, sterilizátor, gyorsfőző, sous-vide edény
  • Hőmérséklet és főzési idő választható
  • Gyors - akár 70%-kal gyorsabb főzés
  • Környezetbarát - akár 80%-os energia-megtakarítás
  • Az edénynek rengeteg tartozéka van
  • A Salente Cuco II multifunkciós edény energiafogyasztása 1200 W
  • Zsírmentes főzési lehetőség
  • 6 literes rozsdamentes acéltartály
  • Szakácskönyv receptekkel
  • Biztonsági funkciók

Egészséges főzés a Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edénnyel

A Cuco II multifunkciós elektromos fazék a 21. század modern főzőedénye. A fazékban főzés egyszerű, gyors és mindenekelőtt egészséges. A gyorsfőzőlapát nyomástartó fedővel ellátott gyorsfőzőként és üvegfedővel ellátott lassú tűzhelyként is használható. Kiválóan alkalmas a tojások változatos elkészítéséhez, és a sütést vagy a pácolást is lehetővé teszi. A főzőedény 9 modern funkciót kínál, hogy maximális biztonságot nyújtson a főzés során. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően az edényben egyszerre főzheted a főételt és a köretet.

Két eszköz egyben

Egy multifunkciós elektromos edény Salente Cuco II multifunkciós edény kétféleképpen használható. Csak cseréld át a fedelet, és az edényből gyorsfőző vagy lassú főző lesz. Ebben az edényben pillanatok alatt finom pörköltet és házi húslevest készíthetsz.

Főétel és köret egyszerre főzve a Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edényben

A rozsdamentes acélból készült köretnek köszönhetően egy edényben külön-külön megfőzheted a főételt és a köretet! Ha például vasárnapi ebédre burgonyát és húst akarsz főzni mártással, akkor a burgonyát egy kosár vízbe teszed, rácsra helyezed, a húst és a mártást pedig a belső edény aljára teszed. Az egész étel pillanatok alatt elkészül. A főzőedény mindent egyedül intéz, így több időd marad magadra.

Lassú főzés a hamisítatlan házi húsleveshez és pörkölthöz

A Salente Cuco II multifunkciós edény-t az üvegfedél segítségével alakítsd át lassúfőzővé. A lassú főzés ideális az ízletes házi húsleves vagy egy laktató pörkölt alapjának elkészítéséhez.

A Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edény tartalma


A Salente termékeket az Abacus Electric cég tervezi, amely az Evolveo után most egy újabb márkát is piacra dobott - a Salente-t. A Salente márka a főzéshez és a takarításhoz használható háztartási kisgépek szegmensét célozza meg. A termékeket mindkét háztartási tevékenységhez úgy tervezték, hogy kellemesebbé tegyék a házimunkát és kíméljék a pénztárcádat is. Az Evolveo és a Salente ugyanahhoz a családhoz tartozik.

Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide

Űrtartalom

Űrtartalom 6 l

Funkciók

Funkciók Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Űrtartalom 6 l

Funkciók

Ételkészítési funkciók Főzés nyomás alatt, Lassú főzés
Kód:  SALmhr61
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CUCOIICZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20