Oldal frissítése

Saitek vezérlő Sim Farm

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Saitek vezérlő Sim Farm

közelebb áll a valósághoz

Ezzel reálisan tervezett berendezések a játék Farming Simulator kipróbálhatja, mit jelent nehézgéppel a gazdaságban. Hála a zavartalan működésének élvezheti annak a játék élvezetét. Akkor mindent az ellenőrzése alatt, nem, hogy a hang a jó?

ovládání

Volant

Controls szeretni fogja

Nem fogsz találni egy kerék, ami közelebb áll a valósághoz. Tervezésekor a tervezők kijött a tapasztalat gyűlt össze a téren, így az összes szükséges összetevőt. Lehetőség, hogy kapcsolja a kereket át 900 ° mindkét irányban, nehéz elhinni, hogy? Tedd le a billentyűzet, az egér vagy a gamepad, és megragadják a kormánykereket, az egyetlen módja, élvezheti a valódi tenyésztéshez.


legfontosabb jellemzői

  • reális ellenőrzések
  • A kormánykeréken gomb, forgatható 900 ° mindkét irányban
  • Nos feldolgozott pedálok érzése teljes ellenőrzése alatt a sebesség
  • speciális panel
  • Több mint 25 programozható gomb
  • Úgy tervezték, hogy a játék Farming Simulator

rychlost

Felett sebesség

Gyártó gomb helyett hozzátéve sebesség és a fékek a kormánykeréken, úgy döntött, egy sor különböző pedálok sebességellenőrző. Csatlakoztassa a pedálok a kormánykerék szolgálja hosszú USB kábelt, hogy akkor soha nem szabad összekeverni. Élvezze az öröm a sebesség!


gépi vezérlés

Új oldalsáv lehetővé teljes mértékben kihasználja az összes funkcióját, hogy a játék kínál. Hulladékból származó faanyag rakodó csatlakozik a daru vezérlés. Azzal a kiegészítéssel, a botkormány játék daru, lehet mozgatni az összes tengely tökéletes pontossággal fogja tartani a lélegzetem. Természetesen mindenkinek szüksége van pihenésre, meg a robotpilóta, és hagyd, hogy befejezze a munkát. Most lehet koncentrálni a következő feladat!

A csomag tartalma:
Kormánykerék USB kábel, 2 m
Pedálok USB kábel hossza 1,8 m
Sidebar az USB kábel, 2 m

Kód:  MH899
Termékszám:  SCB43216000/0/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05