Oldal frissítése

Saitek Pro Flight Rudder Pedals

4,6 22 értékelés
55 190 Ft

Saitek Pro Flight Rudder Pedals

Ha ön is a repülés szimulátorok szerelmesei közé tartozik, akkor feltétlenül ki kell próbálnia ezeket az elsőrendű pedálokat. A Saitek Pro Flight Rudder Pedals használata egyedülálló élményt jelent a kontrollált repülés szimulációk során és különösen kedvelt a pilóták körében. A pedál szerkezetileg három tengelyből áll. Egy-egy tengelyt jelent a két pedál, ezeket a fékezéshez érdemes használni, a harmadik pedig az oldalkormány és a kormányzott futómű pedálok csúsztatásával történő irányításához szükséges. Ennek a terméknek a használata során szinte úgy tűnhet, mintha nem is csak egy szimulációban, hanem a valóságban is irányítaná a repülőgépeket, helikoptereket. A Saitek Pro Flight Rudder Pedals nyújtotta lenyűgőző repülési élmény tehát garantált. Az eszköz USB 2.0 portot igényel, valamint egyaránt kompatibilis a Windows 7, 8.1 és 10 rendszerekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós fém alkatrészek műanyag borítással
  • Állítható a pedálok ellenállása
  • Repülés szimulátorokhoz tervezve
  • Repülőgépek és helikopterek valósághű irányítása

 

Kompatibilis programok:
Flight Simulator XFlight Simulator 2004X-Plane 10X-Plane 9DCS WorldDCS: A-10C WarthogDCS: Black Shark 2DCS: UH-1H HueyLock On: Modern Air Combat (LOMAC)Lock On: Flaming Cliffs 3Lock On: Flaming Cliffs 2Lock On: Flaming CliffsAerofly FSTake On Helikopters (TKOH)Rise of FlightArma 3Falcon 4.0: Allied ForceFalcon BMS 4.32World of WarplanesWar Thunder

 

Paraméterek

Platform

Platform PC

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Szín

Szín Fekete

Kontroller típusa

Kontroller típusa Repülő pedálok
Kód:  MH331f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  945-000005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20