Oldal frissítése

Saitek Farm Sim Controller

4,2 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Saitek Farm Sim Controller

A Farming Simulator szenvedélyes rajongója? Ebben az esetben muszáj kipróbálnia ezt az elsőosztályú Saitek kormány, pedál és műszerfal csomagot. Ezzel a készlettel végre megtapasztalhatja, milyen nehéz mezőgazdasái gépeket irányítani, és még számítógépét se kell elhagynia hozzá. A pontos vezérlés, a minőségi és valósághű tervezés garantáltan Önt is magával ragadja, és valóban páratlan játékélménytben lehet része.

Legfontosabb jellemzők

  • Legmagasabb minőségű kormánykerék és kiegészítő csomag megengedhető áron
  • Mezőgazdasági szimulátorokhoz tervezve
  • Minőségi kidolgozás
  • 900°-os elfordulás mindkét irányban
  • Műszerfal: 25 programozható gomb, a joysticket beleértve
  • A következő játékokhoz alkalmas: Euro Truck, Train Simulator, FSX, XPlane, Elite Dangerous

A vezérlőkről részletesen

A kifinomult és multifunkcionális kormány a lehető legvalóságosabb élményt nyújtja az akár 900°-os elforgatással mindkét irányban, valamint a kormányon bárhová helyezhető fogóval, ami lehetővé teszi az egykezes kormányzást.

A csomagban található még egy pár analóg joystick, amelyekkel irányíthatja karakterét és a kamerát. Továbbá mindegyik joystickhez tartozik négy extra kapcsoló ami közvetlenül a játékban programozható a hátsó ergomomikus gombokkal.

A hab a tortán azonban a műszerfalon található rakodó-botkormány, amellyel könnyen és egyszerűen irányíthat kombájnokat, faaprítógépeket, darukat és még számos egyéb gépet. Emellett még található rajta két programozható gomb amely szolgálhat például rakomány kipakolására, vagy a daru funkciói közötti váltásra.

 
Kód:  MH331k
Termékszám:  945-000007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20