Oldal frissítése

SAGE SKE825BSS

4,6 13 értékelés
44 090 Ft

SAGE SKE825BSS

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. Eme Sage gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsan hatnának családod egészségére, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és minden konyha fényét tovább növeli. A kiváló minőségű Sage vízforraló teljesítménye 2200 W. A praktikus kivehető szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A dekoratív megjelenésű és megbízható Sage vízforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

Vízforraló SAGE SKE825BSS Jellemzők/technológia

Eme SAGE SKE825BSS vízforraló alapvető jellemzői

  • Az elegáns Sage vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Űrtartalma: 1,7 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox)
  • Az elegáns Sage vízforraló teljesítménye 2200 W
  • Felszerelésének része a hatékony kivehető szűrő
  • Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet
  • Hangjelzés informál a forralás befejezéséről
  • A vízhőmérsékletet fenntartja bizonyos ideig a melegítés után
  • LED világítás jelzi, hogy a készülék üzemel

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor.

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében elektromos vízforraló

Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így kedvenc forró italaidat könnyen és gyorsan elkészítheted. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely figyelmeztet a forralás befejeződésére. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, ismételt felmelegítésre nem lesz szükség. A beállított vízhőmérsékletet a vízforraló bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely a vízforraló üzemelését jelzi.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél, Ezüst
Kód:  SASKE825
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  SKE825BSS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15