Oldal frissítése

SAGE SKE825BSS

4,6 13 értékelés
48 990 Ft

SAGE SKE825BSS

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. Eme Sage elektromos vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű használatot kínál. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, de egyúttal praktikus, nem tartalmaz egyészségre káros hatású anyagokat, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és bármilyen konyha ízléses darabja lesz. Eme Sage gyorsforraló energiafelhasználása 2200 W. A hatékony kivehető szűrő tisztán tartja a vizet kiöntéskör. A dekoratív megjelenésű és megbízható Sage vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló SAGE SKE825BSS Jellemzők/technológia

A minőségi SAGE SKE825BSS vízforraló alapvető jellemzői

  • A stílusos Sage vízforraló segítségével az italok elkészítése gyors és hatékony lesz
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Sage vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A forralás befejezéséről hangjelzés informál
  • A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított szinten tartja
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor.

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva vízforraló

Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet, így kedvenc italaidat akár naponta többször is egyszerűen elkészítheted. Minden háziasszony kedvére fog válni a hangjelzés, amely a forralás befejeződését jelzi. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, újabb melegítésre nem lesz szükség. A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél, Ezüst
Kód:  SASKE825
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SKE825BSS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15