Oldal frissítése

Sage SKE735BSS

5 3 értékelés
51 590 Ft

Sage SKE735BSS

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. A kiváló minőségű Sage gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelhetőséget biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses kialakításával vonzza a szemet, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, és nem viszi át a kellemetlen szagokat és ízeket, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. A stílusos Sage gyorsforraló teljesítménye 2400 W. A célszerű kivehető szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A stílusos és megbízható Sage elektromos vízforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

A dizájnos Sage SKE735BSS vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • A modern Sage vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Kapacitása: 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • Az elegáns Sage gyorsforraló energiafelhasználása 2400 W
  • A készülék kialakításának fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Használatát kényelmes forgótalp egyszerűsíti
  • A készülék aktív működését LED indikátor jelzi
  • A használat kényelmét automatikus fedélnyitás funkció növeli

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben elektromos vízforraló

A praktikus Sage gyorsforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem a hasznos forgótalppal is, amellyel használata gyerekjáték. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet. Szintén praktikus funkció az automatikus fedélnyitás, amellyel a vízforraló használata még kényelmesebb.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  SAGRK035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SKE735BSS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15