Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

SAGE SES878BTR

255 990 Ft
201 570 Ft áfa nélkül

SAGE SES878BTR

SAGE SES878BTR kávéfőző, alacsony nyomású előfőző rendszerrel

A SAGE SES878BTR a legkeresettebb Barista kávéfőzők kategóriájába tartozik. Ez a modell rengeteg hasznos kiegészítővel és funkcióval rendelkezik. Az LCD kijelző megjeleníti az összes szükséges információt, amelynek segítségével beállíthatod a 30-féle őrlési finomság egyikét. A kávészemeket egy integrált kúpos daráló őrli meg. A kávéfőzőn egy „Flush" és „Descale" állapotjelzőt is megtalálsz, amelyek jelzik, hogy mikor kell a SAGE Espresso-t tisztítanod. Így mindig minőségi kávét készíthetsz. A készülék praktikus tárolórekeszében remekül elférnek a tartozékok, így szükség esetén mindegyik kéznél lesz. A lehető legjobb kávé elkészítéséhez az elektronikus PID-rendszer is hozzájárul, amely rögzíti a hőmérsékletet az extrakció ideje alatt és biztosítja a hőmérsékleti stabilitást az egész folyamat során. Az alacsony nyomású előfőző rendszer fokozatosan növeli a nyomást oly módon, hogy egyenletesen eloszlatja a kávé felületén a szűrőben, majd tökéletesen kivonja azt.A SAGE SES878BTR kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • Az extrahált kávé mennyiségének automatikus és kézi beállítása
  • Integrált kúpos daráló, fém őrlőkövekkel
  • Tartály 250 g kávébabhoz
  • Eltávolítható 2 l-es víztartály, Claris szűrőrendszerrel
  • 360°-ban forgó innovatív gőzfúvóka
  • Csészemelegítő felület
  • Az őrlési idő beállítása másodpercekben (0,5 másodpercenként)
  • Különálló forróvíz-kivezető

Integrált kúpos daráló

Az integrált kúpos daráló csak a megfelelő mennyiségű kávét képes megőrölni közvetlenül a tartályba. A rugalmas őrlési és adagolási beállítások lehetőséget adnak arra, hogy olyan kávét készíts, amely teljesen megfelel az ízlésednek.


LCD kijelző

A SAGE SES878BTR kávéfőző LCD kijelzőjén egyértelműen jelennek meg a beállítások. A szép grafika átlátható információkat nyújt a kávé készítésének folyamatáról az első lépéstől egészen a végéig.


ThermoJet vízmelegítő funkció

Ha rosszul indul a reggeled és késésben vagy, akkor biztosan hasznát veszed majd a ThermoJet vízmelegítő funkciónak, amely mindössze 3 másodperc alatt előkészíti a SAGE SES878BTR kávéfőzőt. Így mindig lesz időd egy finom reggeli kávéra.


Innovatív gőzfúvóka

A SAGE SES878BTR kávéfőző innovatív gőzfúvókával rendelkezik, amellyel tökéletes cappuccino-t vagy latte art-ot készíthetsz. Maga a fúvóka 360°-ban elforgatható.
4,7
10 felhasználó értékelte
20+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 650 W
Nyomás 15 bar
Víztartály 2 l

Funkciók

Funkciók Kijelző, Gőzfúvóka, Csészemelegítő, Beállítható kávémennyiség, Csepegtető rendszer, Vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Cappuccino és latte
Alapvető funkciók Cappuccino és latte, Gőzfúvóka

Méret & súly

Mélység 41 cm
Szélesség 35,4 cm
Magasság 41 cm
Tömeg 9,08 kg

Szín

Szín Fekete, Ezüst

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kód:  SAGES768
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  SES878BTR
WEB0